Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Πάντα στο θεσμό του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο υπάρχουν εκπλήξεις, υπάρχουν ανατροπές και αυτό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.
Χθες γίναμε Αγγλία αφού δεν είχαμε μόνο την ΑΕΚ η οποία σε αγώνα πρωταθλήματος κέρδιζε τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 0 - 3 και στο τέλος ο ΟΦΗ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας αφού ισοφάρισε τον αγώνα, αλλά και τον αγώνα ΠΙΣΣΩΝΑΣ - ΑΛΑΤΣΑΤΑ στον οποίο οι γηπεδούχοι .....προηγήθηκαν με 3 - 0 στο ημίχρονο, αλλά τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ στο Β΄ Ημίχρονο πήραν την νίκη με 3 - 5!!!

- Ούτε 1, ούτε δύο, αλλά περίπου 52 γκολ είχαμε το Σαββατοκύριακο στους αγώνες του Κυπέλλου Εύβοιας και δεν είχαμε πλήρη αγωνιστική αφού αναβλήθηκαν αγώνες. Ή οι ομάδες έχουν καλές επιθέσεις ή έχουν χάλια άμυνες.

- Ξάφνιασε, όχι η ήττα, αλλά τα 6 γκολ που δέχθηκε η ΕΡΕΤΡΙΑ από τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και μάλιστα μέσα στο γήπεδό της. Δύσκολα οι της Ερέτριας θα το χωνέψουν αυτό και σίγουρα θα περιμένουν πως και πως τους αγώνες πρωταθλήματος για να πάρουν πίσω το αίμα τους!!!!

- Για την ΕΡΕΤΡΙΑ τώρα όλα θα κριθούν τις επόμενες δύο αγωνιστικές με αντιπάλους την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ και την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ. Αν κερδίσει και τα δύο θα περάσει στην επόμενη φάση. Αν όχι αποχαιρετά το Κύπελλο νωρίς νωρίς.