Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Γιάννη μου το μαντήλι σου, πάρτο τώρα και κλάψε, αφού δεν μας άκουσες και τώρα τρέχεις. Φτάσαμε προς το τέλος του Σεπτεμβρίου, ανακοινώσαμε πως την Τετάρτη έχουμε κλήρωση των πρωταθλημάτων και μάλλον ακόμη τα βάσανα δεν τελείωσαν για την ΕΠΣ Εύβοιας.
Μετά τον ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟ ο οποίος δήλωσε πως θ΄ αγωνισθεί στην Β΄ Κατηγορία, ενώ δεν πάει ούτε μέχρι την ΣΚΕΠΑΣΤΗ για τον αγώνα Κυπέλλου, έχουμε και τις Γούβες να θέλουν κι αυτές να παίξουν στην Β΄ Κατηγορία!!!
Αλήθεια, θ΄ αλλάξει πάλι την ....προκήρυξη η ΕΠΣΕ; Θα δώσει κι άλλη αναβολή στην έναρξη των πρωταθλημάτων; Θα κάνει την κλήρωση, χωρίς να έχει στα χέρα της την τελική προκήρυξη; 
Γιατί άραγε να πληρώνουν οι άλλες ομάδες τα μπρος πίσω κάποιων ομάδων που ουσιαστικά δεν μπορούν να έχουν ομάδα για καμία κατηγορία;
Κύριε Ρέτσα, η ΕΠΣΕ πρέπει να παίρνει αποφάσεις και να μην κάνει λάστιχο της ημερομηνίες.
Ακόμη και σήμερα, δεν έχουν οι ομάδες τα ανανεωμένα δελτία ποδοσφαιριστών. Ακόμη και σήμερα "παίζουν" με τους κανόνες και τις ημερομηνίες.
Εμείς γράφουμε την άποψή μας. Μετά το φιάσκο με τους δύο ομίλους, έχουμε το φιάσκο με τις Γούβες και τον ΑΡΕΜΗΣΙΑΚΟ. Θα έχουμε και συνέχεια, αφού όλα κυριολεκτικά είναι σε τέτοια κατάσταση που κάνουν κακό στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Μπάχαλο με τις συμμετοχές, μπάχαλο με τα δελτία, μπάχαλο με το κύπελλο, μπάχαλο με τις ημερομηνίες και τις αναβολές, μπάχαλο με το θέμα των προπονητών και άλλα πολλά.
Κύριε Ρέτσα, σεβασμός και στα μέλη του ΔΣ τα οποία έχουν διασυρθεί χωρίς να φταίνε.
Πάρτε αποφάσεις ΤΩΡΑ. Πιστή εφαρμογή των κανονισμών και τέλος οι χάρες.
Αν δεν το κάνετε, θα καταλήξουμε στο οριστικό θάψιμο του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.