Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Περάσαμε και το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου και από το επόμενο πρώτα ο Θεός θα έχουμε ποδοσφαιρική δράση και για τα πρωταθλήματα της Εύβοιας.
Δεν περιμένουμε κάτι το συγκλονιστικό αφού όλοι γνωρίζουμε πως το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο κατέβηκε επίπεδο, αφού πλέον οι συμβιβασμοί, οι δημόσιες σχέσεις, οι χάρες σε όλα τα επίπεδα, πήραν την θέση του ανταγωνισμού και δυστυχώς.... το αγωνιστικό κομμάτι είναι σε δεύτερη μοίρα.

- Στα της αυτοδιοίκησης και στα της πολιτικής κι ενώ βρισκόμαστε στο 2021 κάποιοι επιμένουν στο σύνθημα, "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη" και θέλουν να μας πείσουν πως μόνο αυτοί είναι με τους εργάτες, αν και στην πλειοψηφία τους αυτοί οι ίδιοι είχαν εργάτες τους οποίους πλήρωναν με μαύρα, δεν τους είχαν ασφαλισμένους και τους απέλυαν ότι ώρα γούσταραν

- Κύριοι δεν θα πεισθεί ο κόσμος με τέτοια συνθήματα και πρέπει να το καταλάβετε.
Θα υπάρχουν πάντα επιχειρήσεις, αν θέλουμε να υπάρχουν εργαζόμενοι.
ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να μιλούν για το δίκιο του εργαζόμενου, γιατί θα τους θυμίσουμε τι έκαναν με τα δικά τους ΜΜΕ και τους εργαζόμενους σ΄ αυτά.
Το να συγκεντρωθούν 200 - 300 άτομα απ΄ όλη την Εύβοια σε μια συγκέντρωση δεν σημαίνει πως ξεσηκώθηκε η Εύβοια.
Περισσότεροι ήταν στο μπαρ που τραγουδούσε ή Σούλα ή ο Μάκης.

- Ακούσαμε κάτι απίστευτο στην συγκέντρωση στην Στροφυλιά. Δεν ήθελαν να παραδεχθούν πως η κυβέρνηση κάνει πράξεις τις δεσμεύσεις της και είπαν "τους στριμώξαμε στην γωνία και έκαναν αυτό κι αυτό"!!!!! Να γελάσουμε τώρα ή αργότερα;

- Αυτή η κυβέρνηση είναι κοντά στους πολίτες και τα προβλήματά τους και δεν την απασχολούν οι κορώνες των κομματικών οργανώσεων που παριστάνουν τις επιτροπές αγώνα.

- Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι υποψήφιοι και άτομα τα οποία στήριξαν υποψήφιο Περιφερειάρχη και ήταν υποψήφιοι σε Περιφερειακά και Δημοτικά ψηφοδέλτια υποψηφίων οι οποίοι καμία σχέση δεν είχαν με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Σήμερα εμείς θα πάρουμε θέση, όπως κάνουμε πάντα και δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας.