Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Η άποψή μας

 - Αυτοί που θέλουν να σχολιάσουν τις υποψηφιότητες στις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, να μην ξεχνούν ποτέ πως το κόμμα τους έχει σε ψήφους πανελλαδικά στις Εθνικές Εκλογές σχεδόν ίδιο αριθμό ή και λιγότερες απ΄ όσα είναι τα μέλη της ΝΔ!!!
Ας μην ανησυχούν λοιπόν για την ΝΔ και να κοιτάξουν να κάνουν κάτι για το κόμμα τους.
Όσο γι΄  αυτούς που απλά είναι ενάντια στην ΝΔ, τους προτείνουμε ψυχραιμία, κουράγιο και δύναμη, γιατί θα κάνουν χρόνια, με κυβέρνηση ΝΔ.
Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας όταν.... θα πάνε στην κάλπη, ξέρουν καλά τι θα κάνουν και δεν θα επιτρέψουν σε άτομα που δεν υπηρετούν τις αρχές και τις αποφάσεις του κόμματος, να εκλεγούν.
Άτομα τα οποία θέλουν να μπούνε στο κόμμα και τις οργανώσεις του, σε επίπεδο νομού ή δήμου μπορεί να είναι υποψήφιοι γιατί τους έσπρωξε εκεί κάποιος πρώην ή και νυν βουλευτής, αλλά την απόφαση θα την πάρουν τα μέλη τα οποία δεν πρέπει να ξεχάσουν τις πρακτικές που ακολούθησε ο κάθε υποψήφιος.
Έχουμε ακόμη μέρες μέχρι την ώρα που θα ψηφίσουμε και μέχρι τότε τα μέλη του κόμματος μπορούν να ενημερωθούν και να κάνουν σωστή επιλογή.