Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

....σουτάκια

 - Η ήττα είναι ήττα κύριοι και στο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει πρώτα να την παραδεχόμαστε και μετά να ψάχνουμε την αιτία. Τώρα εκεί στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ θα πρέπει αυτοί που είχαν ανεβάσει πολύ ψηλά τους στόχους τους, να δούνε τι δεν πήγε καλά. Εμείς το έχουμε ξαναγράψει. Δεν φτάνει το να ρίχνεις χρήμα και να αγοράζεις ότι βρεις μπροστά σου, αλλά να αγοράζεις εργαλεία που θα έχουν τους ίδιους στόχους και θα θελήσουν να τους υπηρετήσουν, χωρίς να.... έχουν άλλα στο μυαλό τους. Σε διαφορετική περίπτωση, κάνεις πως δεν ακούς και δεν βλέπεις και αλλάζεις τον προπονητή!!!!!!!

- Ολοκληρώθηκε η 2η  αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ΕΡΕΤΡΙΑ έμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία με 2 νίκες σε 2 αγώνες. Σας το έχουμε γράψει. Ο Δημήτρης Βαλκανος δεν αλλάζει τις συνηθειες του και καλά κάνει, αφού με αυτή την συνταγή κατέκτησε και το πρωτάθλημα με την ΕΡΕΤΡΙΑ. Δημιούργησε και πάλι μια ομάδα όπως αυτός την ήθελε. Λειτουργούν ως οικογένεια και στο γήπεδο και έξω από αυτό. Έχουν άγνοια κινδύνου και δεν ανήκουν στις ομάδες οι οποίες χτίζονται με ακριβά υλικά και υλικά πολυχρησιμοποιημένα.

- Επειγόντως ενίσχυση θέλει ο ΛΗΛΑΣ και τώρα που είναι νωρίς ΟΛΟΙ οι Βασιλικαριώτες, θα πρέπει να βρεθούν κοντά στην ομάδα και να την ενισχύσουν, ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματα και να βρει τον δρόμο της.