Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Στην αυτοδιοίκηση μπορεί να υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι πουλάνε και την μάνα τους, για την καρέκλα της εξουσίας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνούν πως από την μια μέρα στην άλλη, τα πάντα μπορεί ν΄ αλλάξουν και να χαθεί και το ΕΓΩ τους και η καρέκλα. Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν πως πρέπει να υπηρετούν τους δημότες και όχι τους ρουφιάνους και αυτούς που τρέχουν πίσω από κάθε αυτοδιοικητικό και τον γλείφουν.
Υπηρέτης των δημοτών είναι ο κάθε αιρετός και .....να το θυμάται καλά αυτό.

- Είμαστε για γέλια. Προσπαθούν τα γνωστά παπαγαλάκια να δημιουργήσουν θέμα στην παράταξη της δημάρχου κυρίας Βάκα, λέγοντας πως δεν αξιοποιεί τους συμβούλους της παράταξής της και αξιοποιεί ανεξάρτητους συμβούλους!!!
Καλό θα ήταν η κυρία Βάκα να μπορούσε να αξιοποιήσει πρώην βολεμένους στον ΔΟΑΠΠΕΧ, γιατί όταν δεν μασάνε, μιλάνε και βγάζουν από μέσα τους νταλκά. Ας μας πούνε λοιπόν ποιους από τους 15 συμβούλους δεν αξιοποίησε η δήμαρχος. 
ΓΟΥΡΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ
ΨΥΧΟΓΙΟΥ-ΜΑΚΑΡΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΟΥΛΑ)
ΑΪΔΙΝΗ ΕΛΕΝΗ
ΣΠΑΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΚΩΣΤΑΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΣΕΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΜΙΜΙΚΑ)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΡΗΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΕΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΙΑ)
ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ)

- Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει εσωκομματικές εκλογές και δεν έχει κανένας Νεοδημοκράτης, ανάγκη από διαφώτιση και καθοδήγηση. Ξέρουμε όλοι τι θα κάνουμε, ξέρουμε όλοι ποιους θα ψηφίσουμε και θα το δείτε μόλις βγούνε τ΄ αποτελέσματα. Τώρα στα μαρκούτσια βγαίνουν αυτοί που παριστάνουν τους αντάρτες και κάνουν του κεφαλιού τους. Αλίμονο αν αυτοί ήταν το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

- Αυτοί μέτρησαν τις δυνάμεις τους στις δημοτικές εκλογές και κυριολεκτικά πάτωσαν. Στο κόμμα υπήρχαν γιατί έτρεχαν πίσω από βουλευτή και τον δίνανε τους σταυρούς. Τώρα πιστεύω πως ο βουλευτής, ξέρει τι πρέπει να κάνει.

- Όσο για το αν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει υποψηφίους τοπικά, έχετε μπερδέψει τα μπούτια σας. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κυβερνά και έχει αξιοποιήσει τα στελέχη της. Το κόμμα είναι οργανωμένο και όταν έρθει η ώρα θα το δείτε.

- Ηρεμήστε λίγο εκεί στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δήμο Χαλκιδέων. Σας φταίει η Β΄κα που δηλώνουν ανεξάρτητοι, οι δικοί σας σύμβουλοι; Αν ήσασταν εντάξει δεν θα έφευγε κανείς. Πάντως για να λέμε και αλήθειες, μόνο στην παράταξη Μιντζιφίρη δεν έχουμε παρατράγουδα. Σε όλες τις άλλες είχαμε.