Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Λέγε ότι θες λέγε, "δήθεν παράγοντα", αλλά ξέρεις μόνο να συκοφαντείς, να ρίχνεις λάσπη και φυσικά να παρουσιάζεις ως έργα τις φαντασιώσεις σου. 
Αυτά είναι γνωστά από το παρελθόν και απλά τα επαναλαμβάνεις και σήμερα.
Μας αρέσει που χορεύεις με την μουσική που σου παίζουμε και σ΄ ευχαριστούμε που μένεις με το στόμα ανοιχτό με αυτά που διαβάζεις.
Θα απαντήσεις όμως για την ουσία ή κάθε φορά που "σε ξεβρακώνουμε" θα προσπαθείς να εντυπωσιάσεις με φωτογραφίες και αυτοθαυμασμό στο fb;;;
Τελικά είχε δίκιο ο ταξιτζής που έλεγε πως επειδή μια ταβέρνα έχει βάλει την διαφήμισή της στο ταξί του, το ταξί είναι της ταβέρνας!!!!!
Τελικά δεν κάναμε λάθος. 
Όσο για το αν εμείς είμαστε φτωχοί ή είμαστε του εικοσάρικου, δεν μας ενοχλεί καθόλου το να το λες. Αν παραστεί ανάγκη το πολύ πολύ να επισκεφτούμε καμία τράπεζα ή κανένα ταχυδρομείο για κανένα δάνειο δηλαδή, για να ζήσουμε κι εμείς οι φτωχοί......
Έχεις διαπιστώσει πάντως πως άλλοι είναι μαζί σου για το 20άρικο. Εμείς είμαστε ακριβοί και το κυριότερο, δεν προσκυνάμε και δεν λέμε ποτέ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Συνέχισε λοιπόν και ευχόμαστε να είσαι καλά, για να μπορείς να πληρώνεις και να απολαμβάνεις, αυτά που εσύ θεωρείς ωραία στην ζωή.
Εμείς ούτε λεωφορεία έχουμε, ούτε πληρώνουμε "για συντροφιές", ούτε τρώμε από τα έτοιμα, γιατί δεν έχουμε.