Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε.
Όλα πήγαν καλά χθες, αφού η Εθνική ποδοσφαίρου κέρδισε μέσα στην Γεωργία και τώρα να ευχηθούμε να βοηθήσει ο Θεός ώστε να κερδίσουμε την Τρίτη και την Σουηδία μέσα στο σπίτι της για να μπορέσουμε να την πιάσουμε στην βαθμολογία και να .....ελπίζουμε για πρόκριση. Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος, αλλά αν μας βοηθήσει ο Θεός κάτι θα καταφέρουμε. Εδώ στην Εύβοια έχουμε σήμερα αρκετούς αγώνες Α΄ & Β΄ κατηγορίας κα τον αγώνα ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Να ευχηθούμε τα καλύτερα και χωρίς τραυματισμούς.

- Τα παιχνίδια της ΕΡΕΤΡΙΑΣ με τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ πάντα είχαν ενδιαφέρον και ένταση, αλλά η ομάδα της Ερέτριας με τον Βαλκάνο στον πάγκο, βρίσκει τον τρόπο και τα κερδίζει. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ δεν έχει στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά να κάνει μια καλή πορεία και να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία.

- Πρόεδρε, η τεχνολογία μας φέρνει κοντά. Για φαντάσου να έπρεπε να στείλεις την απάντηση/σχόλιο με γράμμα από το Μαϊάμι στο Λευκαντί!!!! Ούτε μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023 δεν θα είχε φτάσει!!!!! 

- Μας την είπανε, αλλά δεν πειράζει. Εμείς φίλοι δεν είμαστε, αλλά δεν είμαστε και αχάριστοι, ούτε ανεύθυνοι, ούτε χρειαζόμαστε δεκανίκια για να στηριχθούμε. 

- Κυριακή σήμερα και πάμε χαλαρά να απολαύσουμε την μέρα και να ξεχάσουμε για λιγο τα προβλήματά μας. Ανάψτε το κεράκι σας σε κάποιον ιερό ναό, πάτε και μια βόλτα στην Λαϊκή του Βασιλικού, πιείτε και τα τσιπουράκια σας και μετά σε κάποιο γήπεδο.
Καλή Κυριακή.