Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλή Κυριακή. Σήμερα δεν θα σας ταλαιπωρήσουμε καθόλου, όπως κάνουμε σχεδόν κάθε Κυριακή, τουλάχιστον μέχρι την ώρα των αγώνων ποδοσφαίρου οι οποίοι σήμερα είναι και αρκετοί.
Να προσέχετε και τον κορονοϊό, γιατί είναι παντού και δυστυχώς όχι μόνο δεν ελέγχουν πουθενά για άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά η ανευθυνότητα αυτών ...χτύπησε κόκκινο, αφού δεν φορούν ούτε την μάσκα τους.

- Είμαστε χαρούμενοι που ο αγαπητός Βασίλης Καρλατήρας, ξαφνικά απέκτησε φίλους και υποστηρικτές, αυτούς που ήταν απέναντί του και έλεγαν τα χειρότερα. Τώρα μας "στέλνουν μηνύματα" και στηρίζουν τον πρόεδρο, αφού πήρε προπονητή τον φίλο τους και "άδειασε" τον προπονητή ο οποίος τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια στάθηκε δίπλα του όσο κανένας άλλος. Βασίλη, να είσαι καλά, αλλά όλοι αυτοί δεν θα είναι δίπλα σου, όταν θα έρθουν τα δύσκολα.

- Εμείς κωλοτούμπες δεν κάναμε και δεν θα κάνουμε και στην συνέχεια. Το πρωί του Σαββάτου συναντήθηκα στο Στάδιο με έναν "άρρωστο Χαλκιδάρα". Με ρώτησε κάποια πράγματα και του είπα την άποψή μου, η οποία και είναι γνωστή. Ρωτήστε τον για να μάθετε αλήθειες. Ο κ. Βασίλης Καρλατήρας δεν είναι ηλίθιος και ξέρει ποιοι ήταν δίπλα του από την εποχή του εκτελεστικού μέχρι και πρόσφατα.

- Κλείνουμε το θέμα εδώ και να ξέρουν όλοι πως είμαστε οι τελευταίοι που θα βάλουμε τρικλοποδιά στον κ. Καρλατήρα. Ξέρει ποιοι θα τον απογοητεύσουν και πάντως δεν είμαστε εμείς. Εμείς μένουμε στην άκρη.

- Έπεσαν σφαλιάρες στον 3ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι... Ζάρακες πλήγωσαν τον Νηλέα αφού τον κέρδισαν με 4 - 1 και φυσικά με την σφαλιάρα αυτοί η ομάδα του Νεοχωρίου πήρε το μήνυμα, για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Άποψή μας είναι πως ο Νηλέας θα βρει τον δρόμο του και με σοβαρότητα και δουλειά θα καταφέρει να φτάσει στον στόχο του. Στο ποδόσφαιρο είναι και οι ήττες στο πρόγραμμα, αλλά μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, δεν πρέπει να έχει 4 γκολ στο παθητικό της σε έναν αγώνα. Για να δούμε αν ο Νηλέας πέρασε απλά μια κακή μέρα.

- Ο Δύστος με τον Σάκη Νικολάου στον πάγκο του, πήρε την νίκη με αντίπαλο τα Κριεζά, αν και ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα που έκανε δώρο ένα πέναλτι στα Κριεζά και την δική του αποβολή, μπορούσε να οδηγήσει τον αγώνα σε ισοπαλία. Στη θέση του αποβληθέντα τερματοφύλακα ο προπονητής κύριος Νικολάου, έβαλε το έμπειρο τερματοφύλακα Άρη Κιούση, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι και η ομάδα του Δύστου πήρε τους 3 βαθμούς. 

- Η Λάρισα έχει πολύ καλή νυχτερινή ζωή και αυτό μέλη της διοίκησης του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ το τίμησαν με το παραπάνω. Μπορεί ο τελικός προορισμός να είναι η Ελασσόνα, αλλά αν περάσεις από Λάρισα και δεν περάσεις από την πλατεία ταχυδρομείου, αλλά και από το caramela είναι σαν να μην πέρασες ποτέ. Αφού λοιπόν κατακτήσανε την νύχτα στην Λάρισα, ευχόμαστε να κατακτήσουν και τους 3 βαθμούς από την Ελασσόνα η οποία έχει ήδη νίκη στην 1η αγωνιστική.