Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Ψυχραιμία. Πάνω απ΄ όλα ψυχραιμία και αφήστε τους γενικώς ψεκασμένους στην κοσμάρα τους.
Δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε την ψυχραιμία μας και να καταφεύγουμε στην βία. Αυτά τα κάνουν οι αδύναμοι και αυτοί οι οποίοι θέλουν να καλύψουν τα δικά τους λάθη και τα φορτώνουν σε άλλους. Αφήστε ....τους μήπως το ξανασκεφτούν, αφού όμως πρώτα το καταλάβουν πως οι υπόλοιποι δεν είμαστε μαλάκες, για να τα καταπίνουμε όλα και μάλιστα αμάσητα.

- Αυτό που συμβαίνει εκεί στην Κύμη είναι απίστευτο. Υπάρχει ένα γήπεδο στην Κύμη, στο οποίο αγωνιζόταν ο ΑΟ ΚΥΜΗΣ πάντα, ακόμη και στο πρωτάθλημα της Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ τότε. Τώρα αυτό το γήπεδο έχει εγκαταλειφθεί και μάλιστα η Δημοτική Αρχή όχι μόνο λέει όχι στο να κάνει μια παρέμβαση εκεί που έχει πάντα το πρόβλημα, αλλά δεν επιτρέπει και στους ανθρώπους της ομάδας να το φτιάξουν με δικά τους χρήματα, ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιούν!!!!

- Ο ΑΟ ΚΥΜΗΣ πρέπει να χρησιμοποιεί το γήπεδο του Μονονδρίου και αυτό προφανώς γιατί ο αντιδήμαρχος θέλει να μην βοηθήσει επειδή στην ομάδα είναι και ο πρώην δήμαρχος κύριος Θωμάς. Αντιδήμαρχε κύριε Θεοδώρου, υπάρχουν και τα παιδάκια της ομάδας, τα οποία έχετε υποχρέωση να τα παραχωρήσετε το γήπεδο της Κύμης, το οποίο πρώτα πρέπει να κάνετε κάποιες εργασίες. Αν δεν θέλετε θα βρει η ομάδα τα χρήματα. Εσείς απλά δώστε την άδεια.

- Τελικά αυτή η Κύμη έμεινε χωρίς αθλητικούς χώρους, αφού όπως όλα δείχνουν, δεν δείχνει ενδιαφέρον ο κ. Θεοδώρου, ούτε για το γήπεδο ποδοσφαίρου, ούτε για το Κλειστό Γυμναστήριο. Αντιδήμαρχε, κράτα εσύ την κόντρα και το μίσος εναντίον του κ. Θωμά, αλλά η νεολαία δεν σου φταίει σε τίποτα. Θα επανέλθουμε στο θέμα του ΑΟ ΚΥΜΗΣ αργότερα.

- Δεν έχει τελειωμό η βία στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Εύβοιας και δικαιωθήκαμε πλήρως. Να ευχηθούμε πάντως να μην έχουμε ακόμη χειρότερα. Σαφέστατα είναι όλα. Η αδυναμία των διαιτητών να διακόψουν έναν αγώνα, όταν κάποιοι χρησιμοποιούν βία, η ατιμωρησία ή το πολύ χάιδεμα αυτών που προκαλούν βία, από την διοργανώτρια αρχή, θα οδηγήσει σε άσχημες καταστάσεις, αφού όλοι πλέον έχουμε διαπιστώσει, πως ο καθένας μπορεί να μπουκάρει στα γήπεδα, να χρησιμοποιεί βία προς τους διαιτητές και να πληρώνει ως πρόστιμο λίγα ευρώ.

- Να τελειώνουμε κύριοι. Οι μπουκαδόροι και αυτοί που απειλούν ή ρίχνουν σφαλιάρες σε διαιτητές, ξέρουν πως τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023 που είναι οι εκλογές της ΕΠΣΕ, οι τιμωρίες θα είναι απλό χάδι. Σς λίγο περισσότερα και για το θέμα.