Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα στην κυρία πρόεδρο

 - Η κυρία Πράσσου Ελένη- Κωνσταντίνα (Ελεντίνα), είναι μία δραστήρια και φιλόδοξη κυρία και προσπαθεί να δραστηριοποιηθεί και να προσφέρει στα κοινά, ιδιαίτερα στην Ερέτρια.
Το 2019 ήταν υποψήφια με την Δημοτική παράταξη ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ - ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ με υποψήφιο δήμαρχο τον κύριο Νίκο Γουρνή.
Δεν κατάφερε να εκλεγεί, αν και η παράταξη ήρθε πρώτη την Α΄ Κυριακή και πήρε 8 έδρες, αφού συγκέντρωσε μόλις 104 σταυρούς και ήταν στην 28η θέση.
Στην συνέχεια αποφάσισε να κρατήσει το τιμόνι της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, ο οποίος έχει γράψει την δική του ιστορία και πλέον προσπαθεί να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή και δεν το κρύβει. Θέλει την ομάδα πρωταθλήτρια.
Καλό αυτό, αλλά ο δρόμος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν... ήταν ποτέ εύκολος και για να τον περπατήσεις δεν φτάνει μόνο η φιλοδοξία, δεν φτάνει μόνο το γυναικείο μυαλό, η τσαχπινιά, το καλό προφίλ. 
Πρέπει να ξέρεις και το παρελθόν μιας ομάδας, πρέπει να ξέρεις και ποιοι έβαλαν έστω κι ένα λιθαράκι στην ομάδα και να μην ξεχνάς ποτέ πως το κάθε μέλος μιας διοίκησης, σήμερα είναι, αύριο δεν είναι, αλλά η ομάδα θα είναι πάντα εκεί.
Την κυρία πρόεδρο "την πάνε" τα ΜΜΕ και καλά κάνουν.
Πιστεύουμε όμως πως η κυρία πρόεδρος οφείλει να μην ξεχνά πως διοικεί μια ομάδα ποδοσφαίρου και όχι το ΝΑΤΟ.
Μια ομάδα έχει να κάνει με παιδιά και τους γονείς τους, όταν αυτά είναι ανήλικα.
Μία πρόεδρος δεν πρέπει ποτέ να λέει σε ένα παιδί ή σε έναν γονιό "για να πάρεις το δελτίο σου, θα περάσεις πάνω από το πτώμα μου".
Πιστεύουμε πως αυτό το είπε σε μια κακιά στιγμή και φυσικά δεν θα το βάλει σε εφαρμογή.

Κυρία πρόεδρε, δεν γνωριζόμαστε, αλλά μικρή σημασία έχει.
Εμείς έχουμε βρεθεί δίπλα στην ομάδα της Ερέτριας και πιστεύαμε και πιστεύουμε στον προπονητή σας κύριο Δημήτρη Βαλκάνο.
Επιτρέψτε μας λοιπόν να γράψουμε, πως όταν ένας νεαρός- ανήλικος ποδοσφαιριστής δεν έχει χρόνο συμμετοχής στους αγώνες, έχει κάθε δικαίωμα να θελήσει να πάει σε μια ομάδα έστω και με την μορφή δανεισμού, για να παίξει ποδόσφαιρο, να πάρει όπως λέμε χρόνο στα πόδια του.
Δεν θα γράψουμε περισσότερα προς το παρόν, γιατί ειλικρινά δεν θέλουμε να σας στενοχωρήσουμε.
Σας ευχόμαστε καλή χρονιά και να προσπαθήσετε να αποκτήσετε περισσότερους φίλους στην πολιτική και το ποδόσφαιρο, γιατί αυτή είναι η ουσία.