Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Μέγα λάθος

 - Στο χώρο της αυτοδιοίκησης, δεν μπορεί να είναι σωστό να είσαι αρνητής των πάντων. Πρέπει να ξέρεις και να ελέγχεις την Δημοτική Αρχή και όχι να λες ΟΧΙ σε όλα, για να δημιουργείς προβλήματα. 
Οι δημότες μέσα από τις εκλογές αποφασίζουν για το ποιος θέλουν να είναι δήμαρχος και ψηφίζουν κατά την άποψή τους, το πρόγραμμα που θεωρούν καλύτερο.
Τι αλήθεια συμβαίνει στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων;
Δυστυχώς η αντιπολίτευση προσπαθεί από την πρώτη μέρα να πείσει τους δημότες πως ο δήμαρχος και γενικότερα αυτή η Δημοτική Αρχή με δήμαρχο τον.... κύριο Ψαθά, είναι ανίκανη.
Είσθε ανίκανος λέει η κυρία Γκόγκου, απευθυνόμενη στον Δήμαρχο, είσθε ανίκανοι λέει απευθυνόμενοι στους δημοτικούς συμβούλους που ανήκουν στην πλειοψηφία!!!!
Άποψή μας είναι πως η αντιπολίτευση με την κυρία Γκόγκου και τον κύριο Κουλοχέρη, κάνει μεγάλο λάθος με την πρακτική που εφαρμόζει. Προσπαθούν και οι δύο να αντιπολιτευθούν αλλά επιτρέψτε μας να γράψουμε πως έπεσαν σε μεγάλο λούκι, αφού θέλησαν να παίξουν στο γήπεδο του δημάρχου. 
Δεν μπορούν κι ας το καταλάβουν επιτέλους να παίξουν στο γήπεδο αυτό, αφού οι αποδόσεις του Ψαθά είναι οι καλύτερες σ΄ αυτό το επίπεδο.
Η κυρία Γκόγκου και ο κύριος Κουλοχέρης, προσπαθούν να κερδίσουν τον Ψαθά όταν αυτός είναι μια ομάδα μόνος του, στο θέμα της επαφής και της επικοινωνίας με τους δημότες.
Θα το αναλύσουμε μια άλλη φορά και ίσως το καταλάβουν.
Η κυρία Γκόγκου και ο κ. Κουλοχέρης, δεν ψήφισαν ούτε προϋπολογισμό, ούτε το ΤΕΧΝΙΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ του Δήμου.
Όταν λες όχι σ΄ αυτά τα δύο και δεν καταθέτεις το δικό σου τεχνικό πρόγραμμα, δεν μπορείς να κατηγορείς τον άλλον επειδή δεν το υλοποίησε.
Η δική μας άποψη είναι:
Σεβόμενοι την απόφαση των Δημοτών, αφού αυτοί επέλεξαν ποιος θα διοικήσει τον Δήμο, ψηφίζω ΝΑΙ στο Τεχνικό Πρόγραμμα, ΝΑΙ στον προϋπολογισμό με την παρατήρηση πως στο τέλος του χρόνου θα κρίνω αν η Δημοτική Αρχή, ήταν ικανή και το υλοποίησε σε μεγάλο βαθμό ή είναι ανίκανη να υλοποιήσει αυτά που όλοι της ψηφίσαμε.
Δεν είναι δυνατόν κυρία Γκόγκου ένας αυτοδιοικητικός να λέει σε εκλεγμένη από τον λαό Δημοτική Αρχή, σας θεωρώ ανίκανους και δεν ψηφίζω τα έργα ή τον προϋπολογισμό.
Τους επέλεξε ο λαός να διοικήσουν και δεν σας τιμά την επιλογή του λαού να την λέτε ανίκανη.
Καλή χρονιά