Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

....φαπούλες

 - Αντιδήμαρχε έργων κύριε Γουρνή, κάντε κάτι για να ολοκληρωθούν σύντομα τα έργα στο Λευκαντί, γιατί ζούνε μέσα στην αγωνία τους κάποιοι και ξεχνούν να γράψουν πως τα έργα ασφαλτόστρωσης δεν έχουν ολοκληρωθεί και έτσι τρέχουν στους δρόμους μετά από κάθε βροχή, για να φωτογραφίσουν τις λιμνούλες στους δρόμους!!! Θα πρέπει να μην ξεχνούν τους δρόμους που είχαμε στο Λευκαντί, όταν τελείωσε η ....θητεία Παγώνη/Καθαροσπόρη, οι οποίοι θύμιζαν βομβαρδισμένο τοπίο.

- Καλά κάνει ο κ. Ευάγγελος Βαβουλιώτης δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Παγώνη και βγάζει φωτογραφίες, αλλά θα είναι χρήσιμο να ανεβάσει στο fb και φωτογραφίες των δρόμων επί θητείας Παγώνη. Κύριε Βαβουλιώτη πόσα χρόνια είχε να πέσει άσφαλτος στο Λευκαντί;;;;;

- Επειδή ξέρετε καλύτερα από εμάς το πως χτίστηκαν οι πολυκατοικίες "θηρία" στο Λευκαντί, καλύτερα να γράφουμε όλη την αλήθεια και όχι την μισή. Αν έχουμε υψομετρικά, τότε "θα περάσουν οι δρόμοι μέσα από τα καταστήματα και τις κρεβατοκάμαρες των ισογείων"!!! Αυτό θέλετε; Αν ΝΑΙ, τότε πείτε το.