Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Χρόνια Πολλά στον Θανάση και στην Αθανασία. Κάποιοι πίστεψαν πως ο κορονοϊός δεν τους πλησιάζει και ενώ η ΕΠΣΕ είχε διακόψει τα πρωταθλήματα, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας ζήτησε να μην γίνουν φιλικά, αυτοί έδειξαν πως είναι μάγκες και έβαλαν σε κίνδυνο την υγεία όλων. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, δεν τους νοιάζει τίποτα και θα είναι αυτοί που θα στείλουν συλλυπητήρια, όταν θα φύγει από την ζωή κάποιος της ποδοσφαιρικής οικογένειας. Με..... σχεδόν 400 κρούσματα χθες, εμείς αδιαφορούμε και θέλαμε φιλικούς αγώνες χωρίς κανένα μέτρο. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά.

- Ανεβαίνουν και πάλι τα κρούσματα στην Εύβοια αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως από το τέλος του μήνα θα αρχίσει να πέφτει αυτός ο αριθμός, εκτός κι αν δεν βάλουμε μυαλό και δεν προσέχουμε. Δυστυχώς και στα γήπεδα και στα στάδια και στα κλειστά, υπάρχουν και τα άτομα που δεν φορούν την μάσκα τους, δεν έχουν κάνει τα εμβόλια και είναι αυτά που έχουν τον πρώτο λόγο για την διασπορά του κορονοϊού. Υπάρχουν ευθύνες, υπάρχουν αρμόδιοι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν αυτοί οι οποίοι δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για την υγεία των συνανθρώπων τους παρά μόνο για το καλό της τσέπης τους.

- Δεν μας ενοχλεί που η φίλη μας, αποφάσισε ότι αποφάσισε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει πως ήμασταν οι μόνοι που σταθήκαμε δίπλα της αυτά τα χρόνια που άλλοι της είχαν γυρίσει την πλάτη. Δεν θέλουμε καμία εξήγηση, γιατί εμείς από ανθρώπους που έχουμε σε εκτίμηση δεν ζητάμε καμία εξήγηση. Τις ευχόμαστε τα καλύτερα στην αυτοδιοικητική της πορεία.

- Πότε επιτέλους θα καταλάβουν κάποιοι κομματικοί πως είναι άλλο το να θέλεις μια κομματική καρέκλα και άλλο το να μπορείς αυτή την καρέκλα να την διαχειριστείς για το καλό του κόμματός σου και όχι για την προσωπική σου προβολή.

- Όποιος έχει την οποιαδήποτε κομματική θέση, οφείλει να τηρεί κατά γράμμα το καταστατικό του κόμματος και τους κανόνες δεοντολογίας. Δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του και ούτε φυσικά να στηρίζει φόρα παρτίδα το οποιοδήποτε πρόσωπο που θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής, Περιφερειακός ή Δημοτικός σύμβουλος.