Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Γιατί να χαϊδεύουμε αυτιά;;;;

 - Δεν είναι κακό να γράφει κάποιος την άποψή του ελεύθερα και μάλιστα να εμμένει στην άποψη αυτή, όταν διαπιστώνει πως όσο προχωράει το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, έρχεται και η επιβεβαίωση της άποψής του.
Γιατί άραγε να χαϊδέψουμε αυτιά;
Είχαμε γράψει, από την εποχή που οι άνθρωποι του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, ήθελαν να είναι στον 3ο όμιλο και όχι σε κάποιον άλλον, πως σ΄ αυτόν τον όμιλο το φαβορί θα ήταν το ΥΠΑΤΟ.
Ο πρόεδρος του ΑΟΝΑ κ. Βαγιάννης επένδυσε και πάλι μαζί με κάποιους συνεργάτες του σε ποδοσφαιριστές και προπονητές, αλλά κάτι δεν πήγε καλά και από νωρίς..... τους άλλαζε σαν τα πουκάμισα. Τι σημαίνει αυτό;
Αν είχαν πάει όλα καλά θα προχωρούσε σε αλλαγές;
Όχι βέβαια.
Το ΥΠΑΤΟ επένδυσε πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια και όλα έδειχναν πως θα ήταν η χρονιά του.
Στο περασμένο πρωτάθλημα ήταν η χρονιά του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, αλλά οι Ψαχνιώτες κάτι δεν είχαν υπολογίσει και σε έναν αγώνα έφεραν τα πάνω κάτω και έχασαν την άνοδο. Δεν τους είχε φταίξει κανείς. Έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και τώρα είναι οι περισσότεροι στα τοπικά πρωταθλήματα.
Η άποψή μας λοιπόν ήταν και παραμένει πως το ΥΠΑΤΟ έχει τον πρώτο λόγο κι αν κι αυτό κάνει ότι έκανε ο ΗΡΑΚΛΗΣ, τότε θα δούμε.
Για να μπει στην κούρσα ο ΑΟΝΑ πρέπει να κερδίσει το ΥΠΑΤΟ, αλλά και τον ΗΡΑΚΛΗ Λάρισας εκτός έδρας. Χωρίς αυτές τις νίκες δεν θα έχει καμία τύχη, αφού ήδη έχει 6 βαθμύς διαφορά από τον πρώτο.