Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

...φαπούλες

 - Είναι για γέλια η κατάσταση και αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Επειδή όμως είμαστε αφελείς έχουμε και απορίες και ερωτήματα. Για να είσαι αρωγός σε μια κομματική οργάνωση, θα πρέπει να είσαι μέλος της, θα πρέπει να βάζεις και το χέρι στην τσέπη να δίνεις και κάποια ευρώ. Πως αλλιώς θα είσαι αρωγός; Είναι δυνατόν για παράδειγμα να είσαι μέλος στην κομματική οργάνωση στο Κολωνάκι ή κάπου εκεί κοντά και να δηλώνεις αρωγός στην ....Τοπική της Χαλκίδας;

- Αυτό στο χωριό μας και όχι μόνο το λένε, "αλλού τρως, αλλού πίνεις κι αλλού πας και το δίνεις"!!!!!! Επειδή όμως ξέρουμε όλοι σε ποιους κυρίους και ποιες κυρίες έδωσες την αρωγή σου, έτσι το λέμε τώρα, δεν θέλουμε να μας πεις και μαλάκες.

- Εμείς και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ψηφίσαμε και για την Τοπική ψηφίσαμε και για συνέδρους ψηφίσαμε Ευβοιώτες. Εσείς και τα παπαγαλάκια που ψηφίσατε στις εσωκομματικές της ΝΔ;

- Να μην θυμώσει κανείς. Το fb δεν έχει την δύναμη να φέρει καλό αποτέλεσμα για σας στις εκλογές και φυσικά αυτό φάνηκε στις εσωκομματικές εκλογές. Από τους χιλιάδες ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ της Εύβοιας, ούτε 2.000 δεν πήγαν να ψηφίσουν. 

- Όσο για την δική μας στάση, αρέσει δεν αρέσει αυτή είναι και πάντως δεν πληρωθήκαμε για να την εκφράσουμε. Υπάρχουν όμως οι αποδείξεις που λένε πως αυτοί που "σας στηρίζουν" πληρώθηκαν!