Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ

      Αισθανόμαστε την ανάγκη ως ΔΣ να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα μας ,όπως και στον άξιο αντίπαλο μας Α Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ για το πλούσιο θέαμα που πρόσφεραν στον μεταξύ μας αγώνα του Σαββάτου, όπως συγχαρητήρια αξίζουν και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων για τη παρουσία τους και κόσμια συμπεριφορά τους. Παρά την ήττα μας αισθανόμαστε υπερήφανοι για την εμφάνιση των παιδιών μας και είμαστε σίγουροι ότι οι εμφανίσεις αυτές θα συνεχιστούν. 
         Εντούτοις την εικόνα ενός πλούσιου σε θέαμα φάσεις και γκολ ντέρμπι αποφάσισε να την επισκιάσει με την απαράδεκτη διαιτησία του ο διαιτητής Ντούρας ,ο οποίος κατά τη γνώμη μας είναι ανεπαρκής και επικίνδυνος συνολικά για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Είναι απορίας άξιο πώς ο.... συγκεκριμένος διαιτητής ορίζεται να διευθύνει σημαντικά παιχνίδια χωρίς να έχει τις στοιχειώδεις ικανότητες και γνώσεις. Έχει επανειλημμένως αποδείξει την ανεπάρκεια του ,αλλά σήμερα στον συγκεκριμένο αγώνα ξεπέρασε κατά πολύ τον εαυτό του.
Γι’ αυτό λοιπόν το λόγο δηλώνουμε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι ο  «διαιτητής» Ντούρας είναι ανεπιθύμητος και θα αιτηθούμε την μόνιμη εξαίρεση του από όλους τους αγώνες μας ,κάτι που ελπίζουμε να γίνει αποδεκτό ,όχι μόνο γιατί θεωρούμε ότι αδίκησε την ομάδα μας, αλλά και γιατί η απουσία του από τα γήπεδα ως διαιτητής μόνο καλές υπηρεσίες θα προσφέρει  στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο . Οι διαιτησίες τύπου Ντούρα ξυπνάνε φαντάσματα του παρελθόντος και είναι υποχρέωση των αρμοδίων οργάνων να τις κλείσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. 
      Οι φίλαθλοι της ομάδας μας να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να προστατέψουμε την ομάδα μας από παρόμοιες θλιβερές διαιτησίες. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με ταπεινότητα και αξιοπρέπεια. Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχές μας στο Α Ο Αμαρυνθιακός για καλή  συνέχεια και ευόδωση των στόχων τους.

Με εκτίμηση 
Το ΔΣ 
Α Ο Όλυμπος Γυμνού