Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

...φαπούλες

 - Ας κρατήσουμε τα όσα δηλώνει καθημερινά ο κ. Μαρκόπουλος και όταν θα διεξαχθούν οι Περιφερεακές εκλογές και έχουμε τ΄ αποτελέσματα, θα δούμε ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο. Μέχρι τότε, ας τον αφήσουμε στην αισιοδοξία του κι ας αφήσουμε κι αυτούς που τον προβάλλουν, μόνο και μόνο επειδή θέλουν να πάνε κόντρα στον Φάνη Σπανό. Κύριοι με αυτή την πρακτική κανείς .....δεν κέρδισε εκλογές.

- Ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα, την δική του πολιτική θέση και πρακτική και δεν πρέπει να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Γιατί κάποιοι θέλουν να βάλουν στην ίδια ζυγαριά την δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα και την κυρία Τζοβάνα Γκόγκου; Η κυρία Βάκα όποτε ήταν υποψήφια έχει εκλεγεί και φυσικά είναι δήμαρχος σ΄ έναν μεγάλο Δήμο, είναι στέλεχος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ποτέ μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν βρέθηκε απέναντι από το κόμμα και ούτε δίπλα σ΄ αυτούς που βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, το κόμμα, την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

- Θα περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν τελικά η κυρία Γκόγκου θα είναι και πάλι υποψήφια δήμαρχος ή όχι. Θα περιμένουμε να μάθουμε το ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα την ακολουθήσουν, αν είναι υποψήφια δήμαρχος. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμη μέχρι τις εκλογές, αλλά δεν θα πρέπει τουλάχιστον οι σύμβουλοι που ήταν μαζί της να το γνωρίζουν;