Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ

 
Σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος ( Ε.Σ.Η.Ε.Α, άρθρο 1), ο δημοσιογράφος οφείλει:
Α) Να ερευνά προκαταβολικά, με αίσθημα ευθύνης και με επίγνωση των συνεπειών, την ακρίβεια της πληροφορίας ή της είδησης που πρόκειται να μεταδώσει.
Β) Να θεωρεί προσβολή για την κοινωνία και πράξη μειωτική για τον εαυτό του, την διαστρέβλωση, αλλοίωση, απόκρυψη ή την πλαστογράφηση των πραγματικών γεγονότων.
Με θλίψη πρωτίστως, ενημερωθήκαμε για ένα λιβελλογράφημα-άρθρο δημοσιογράφου μεγάλου περιφερειακού Μέσου, κατοίκου Δροσιάς, όπως ο ίδιος δηλώνει, ο οποίος με αήθη, αισχρό, παραληρηματικό, συκοφαντικό λόγο, καταφέρεται εναντίον μέλους της διοίκησης της ομάδας μας, οικογενειάρχη, πατέρα μικρών παιδιών και αξιόλογου και δραστήριου μέλους της τοπικής κοινωνίας.
Η ομάδα μας λειτουργώντας πρώτα ως οικογένεια και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους μας, στους παίκτες μας και στην τοπική κοινωνία ΑΠΑΙΤΕΙ την απόσυρση του εμετικού άρθρου και την.. δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ του υπογράφοντος και δηλώνει ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, θα κάνει χρήση παντός νομίμου δικαιώματος.
Αρκετά με την αυθαιρεσία ορισμένων που στο όνομα του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και με ιδιοτελή κίνητρα, σπιλώνουν, συκοφαντούν, υπολήψεις και οικογένειες.
Αυτό λέγεται Αλητεία, Καννιβαλισμός, Ανθρωποφαγία και Ηθική Εξόντωση ΚΥΡΙΟΙ…
Η διοίκηση του Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς ΕΝΩΜΕΝΗ, σεβόμενη την ιστορία και τίς αξίες της και πάρα τα προσκόμματα που ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ τεχνηέντως τοποθετούν, συνεχίζει την προσπάθεια της για την παρουσίαση ενός ανταγωνιστικού συνόλου- γαλουχημένου με ΑΞΙΕΣ όπως ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια, η ευγενής άμιλλα και το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.
Στο σημείο αυτό ΔΗΜΟΣΙΩΣ θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη, στον προπονητή και παιδαγωγό κ.Λάμπρου, ο οποίος έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πλήρως ανταγωνιστική ομάδα, μία ομάδα που πάνω από όλα τοποθετεί το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ, μια ομάδα με αξίες όπως η δικαιοσύνη και ο σεβασμός.
Με αφορμή την σημερινή, σημαντική νίκη της ομάδας θα θέλαμε να εκφράσουμε τα Συγχαρητήρια μας στους παίκτες μας και στο προπονητικό επιτελείο για την μεστή εμφάνιση και το σημαντικό αποτέλεσμα που κατάφεραν.
Ενωμένοι 
συνεχίζουμε!
Υ.Γ: Κύριοι όσο και να θέλετε να επιφέρετε σύγχυση, όσο ενδόμυχα επιθυμείτε την αναταραχή, την διάλυση και την διαίρεση, σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!!!!
Παραμένουμε ΑΚΜΑΙΟΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!!!