Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη Κυριακή, για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και ευχόμαστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα και να μας μείνει αυτή η Κυριακή στην μνήμη μας, ως μια καλή Κυριακή. Επειδή κάποιοι ψάχνουν να βρούνε, γιατί ξαφνικά θέλουμε να κερδίσουν οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, θα τους πούμε πως εμείς ούτε αυτιά χαϊδεύουμε, ούτε και τα ....πήραμε όπως κάποιοι άλλοι. 
Ο ΑΟΝΑ δυστυχώς με τις επιλογές προπονητών, έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του. Τώρα όμως σπρώχνει στο πουθενά το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και ο υποβιβασμός θα σπρώξει προς τα κάτω πολλές ομάδες.
Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ δεν είναι στην ίδια μοίρα, αφού δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, αλλά ας μη γελιόμαστε. Ο κύριος Σωτηρίου επένδυσε στην ομάδα, βρέθηκαν αρκετοί και σοβαροί χορηγοί και έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την έξοδο στην Ευρώπη.
Το να μείνει εκτός μπαράζ η ομάδα, θα είναι καταστροφή. Ας περάσει λοιπόν στα μπαράζ και μετά βλέπουμε. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έχουν την τύχη στα χέρια τους κι ευχόμαστε να μην αυτοκτονήσουν.
Εμείς δεν ανήκουμε στους μισθωμένους ούτε του ΑΟΝΑ ούτε των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, οι οποίοι αν όλα πάνε καλά, θα παριστάνουν και πάλι τους ωραίους και θα ξεχάσουν πως αν και καλοπληρωμένοι απέτυχαν!!!
Σήμερα Κυριακάτικα, δεν θα γράψουμε κάτι παραπάνω.
Καλή Κυριακή να έχετε.