Κυριακή 29 Μαΐου 2022

....βλέπουν επίθεση

 - Το διαβάσαμε κι αυτό. 
Όταν κάποιος δεν πετυχαίνει τον στόχο που είχε βάλει, αντί να βρει την δύναμη και να μιλήσει για τα λάθη και τις αδυναμίες, προσπαθεί με φτηνές δικαιολογίες να φορτώσει σε άλλους τα πάντα και να δηλώσει πως δέχεται επίθεση.
Τι κρίμα.
Εμείς το περιμέναμε, αλλά δεν μας αφορά το τι λέει ο καθένας, γιατί με τα λόγια όλοι είμαστε πρωταθλητές, αλλά στην πράξη άλλος σηκώνει την κούπα.
Η ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ δεν είναι κακή ομάδα και κανείς δεν λέει πως τα κορίτσια δεν αξίζουν το χειροκρότημα. 
Οι λάθος επιλογές των παραγόντων σε άλλα επίπεδα φταίνε και φυσικά το ότι αυτοί οι παράγοντες δεν φρόντισαν όπως θα έπρεπε, την ώρα που θα έπρεπε.... τα κορίτσια, αλλά τον εαυτό τους, γιατί για τον εαυτό τους πάλευαν κάθε φορά.
Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να ψάξουμε το τραγικό 4 - 0 από την ΛΑΡΙΣΑ, γιατί η άποψή μας είναι πως τα κορίτσια για κάποιους λόγους, δεν πήγαν με τον καλό τους εαυτό στην ΛΑΡΙΣΑ.
Πάμε όμως στην ουσία. Από ποιον δέχθηκαν επίθεση οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ;
Μήπως από εμάς;
Από πότε τα σχόλια και η κριτική είναι κάτι κακό;
Τα σχόλια των ανθρώπων της ομάδας δεξιά και αριστερά ανήκουν κι αυτά στην "επίθεση";
Διαβάσαμε πως την προηγούμενη χρονιά η ομάδα ήταν 2η, αλλά δεν έγραψαν πως δεν έπαιξαν με το ίδιο σύστημα, αλλά έναν μόνο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ φέτος έπαιξαν 4 παιχνίδια, 2 με τον ΠΑΟΚ και 2 με την ΛΑΡΙΣΑ.
Εμείς δεν έχουμε κανένα θέμα με τα πρόσωπα, αλλά με τα ψέματα ή αν προτιμάτε με την μισή αλήθεια.
Ολη την αλήθεια να λένε και να μην ψάχνουν για δικαιολογίες.
Στην ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ υπάρχουν παράγοντες οι οποίοι ακούμε πως είναι κορυφαίοι, από τον πρόεδρο μέχρι και τον φροντιστή. Εμείς δεν αναφερόμαστε καθόλου στα κορίτσια, γιατί δεν θέλουμε να βάλουμε δύσκολα σε κανέναν.
Τα κορίτσια απλά μπορεί να ήταν με την αμοιβή τους, αλλά δεν ήταν αυτά που είχαν καλύτερο μηνιάτικο από οποιονδήποτε άλλον "επιτελικό".
Λένε πως τα πολλά χρήματα πήγαν στα "έξοδα" των "επιτελικών" και όχι στα κορίτσια.
Το ζητούμενο είναι λοιπόν αν άξιζαν αυτά τα χρήματα και αν πέτυχαν τον στόχο.
Το αν τα άξιζαν θα το κρίνει ο πρόεδρος που πλήρωνε και όχι εμείς. Τον στόχο πάντως δεν τον πέτυχαν.