Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Ας μην κρυβόμαστε, αυτή η Κυριακή ποδοσφαιρικά είναι πολύ σημαντική για την Εύβοια, αφού ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι η τελευταία μας ελπίδα και η ομάδα που μπορεί να σώσει έστω και στο ελάχιστο, το γόητρο του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει σήμερα να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης μέσα στο Μοσχάτο ή στην χειρότερη περίπτωση, να πάρει ....τον 1 βαθμό της ισοπαλίας και να φτάσει να τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, με αντίπαλο τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ.

- Είχαμε στην Γ΄ Εθνική τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή, αλλά δεν κατέβηκε, αφού οι πολλές Γενικές Συνελεύσεις δεν έδωσαν διοίκηση και έτσι η ομάδα των Ψαχνών επέστρεψε στο τοπικό.

- Στην Γ΄ Εθνική ήταν και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, ο οποίος έκανε όνειρα για ν΄ ανέβει στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά τελικά δεν υπήρχε καπετάνιος και μόνο με μούτσους κανένα καράβι δεν περνάει  δύσκολες θάλασσες. Έτσι αντί για επαγγελματικές κατηγορίες ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ επέστρεψε κι αυτός στο τοπικό.

- Έχουμε τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ στην Α΄ Κατηγορία Γυναικών και είχε στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά κατέληξε στην 3η θέση στην βαθμολογία των μπαράζ, μετά την ήττα με το ντροπιαστικό 4 - 0 μέσα στην Λάρισα.

- Να συγχαρούμε και την ομάδα του ΣΤΑΥΡΟΥ η οποία ανέβηκε μέσα από τα μπαράζ στην Α΄ Κατηγορία. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στην διοίκηση και τον προπονητή κύριο Άγγελο Βογιατζή για την επιτυχία τους.