Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και ήρθε η ώρα να φορέσουμε κράνος και να φορέσουμε την ζώνη, όχι μόνο οι οδηγοί μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων, αλλά ακόμη και ως επιβάτες σε τρένα, πλοία και λεωφορεία, αλλά και οι πεζοί. Θα χρειασθούν όλα αυτά, γιατί από αύριο, θα υπάρχει κίνδυνος, αφού οι αποκαλύψεις τελειωμό δεν θα έχουν και θα γεμίσει "ο αέρας", από.... ιπτάμενα αντικείμενα.

- Τελικά η κυρία Σοφία βρήκε κοινότητα για να πάει να καταθέσει στεφάνι και ν΄ ανέβει σε εξέδρα, αφού στον Δήμο Χαλκιδέων, δεν την έγραφαν στην λίστα για εξέδρα και κατάθεση στεφάνου με τίποτα και φυσικά το ίδιο συνέβη και στους άλλους Δήμους, εκτός από τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, όπου ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, θέλοντας να δείξει πως είναι πονόψυχος, πήρε δίπλα του την κυρία Σοφία και έτσι θα έχει και κάποιες αναρτήσεις με συμπάθεια και αγάπη, από την φίλη της κυρίας Σοφίας.

- Κεραυνοί θα πέσουν σύντομα στον Δήμο Χαλκιδέων, αφού θα έχουμε αναταράξεις στην μέχρι τώρα παρέα υποψηφίου δημάρχου. Έβαλαν μπροστά τις μπετονιέρες κάποιοι και ετοιμάζουν την παραγωγή λάσπης, για να την ρίξουν στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου.....

- Τι έπαθε άραγε ο πρόεδρος της Κοινότητας Λουκισίων και προσπαθεί να κατηγορεί την Δημοτική αρχή, για την οποία μέχρι τώρα έλεγε τα καλύτερα;;;;  Κύριε πρόεδρε, αγαπητέ κύριε Τσούρτο, έτσι δεν βοηθάτε τον αρχηγό σας και την παράταξή του, αλλά κάνετε ζημιά στον εαυτό σας. Μέχρι τώρα ευχαριστούσατε την δημοτική αρχή και τώρα δείξατε άλλον χαρακτήρα. Ραντεβού στις εκλογές....

- Κύριε Μαρκόπουλε, αν το μέλημά σας και ο σκοπός σας είναι να μην κερδίσει στις Περιφερειακές εκλογές, να ξέρετε πως ότι κι αν γίνει, εσείς Περιφερειάρχης δεν θα είσθε και αυτό είναι δεδομένο. Δώστε την μάχη να έχετε συνεργασία με Μπατζελή, Αναγνωστάκη και άλλους, γιατί έτσι θα έχετε μια καλή διακιολογία για την ήττα. Θα φταίνε οι άλλοι!!!

- Εμείς δεν είμαστε σύμβουλοι κανενός υποψηφίου δημάρχου και δεν έχουμε καμία ευθύνη για τα λάθη που κάνουν και μάλιστα τόσο νωρίς. Ο υποψήφιος δήμαρχος κύριος Σπύρου, μάλλον παγιδεύτηκε σε μια παλιού τύπου πρακτική και καλά θα κάνει, να την αλλάξει σύντομα.