Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

....σουτάκια

 - Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ είναι ομάδα και το απέδειξε και χθες με αντίπαλο τον Σταυρό, εκτός έδρας με 2 - 0. Δεν έχει χάσει στις 3 αγωνιστικές και μάλιστα στις δύο αγωνιστικές έπαιξε εκτός με ΑΡΤΑΚΗ και ΣΑΤΥΡΟ και μία εντός με ΑΛΑΤΣΑΤΑ. Ας μη γελιόμαστε. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ δεν είναι ομάδα με πάνω από 200.000 ευρώ μπάτζετ, αλλά ομάδα που είναι δεμένη και οι ποδοσφαιριστές της ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα προπονήσεων και αυτά που τους λέει ο.... προπονητής τους Βαγγέλης Ντόβολης. Την επόμενη αγωνιστική ο ΣΤΑΥΡΟΣ παίζει εκτός με ΑΡΤΑΚΗ, ενώ ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα υποδεχθεί τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ

- Κάπου θα ξεσπούσε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ και το έκανε στο γήπεδο του Δύστου με αντίπαλο τον ΝΗΛΕΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ. Η ομάδα του Τάκη Σπυρόπουλου κέρδισε την ομάδα του Γιώργου Ποδαρά και μάλιστα με 4 - 1 και έκανε την πρώτη της νίκη, ενώ ο ΝΗΛΕΑΣ παραμένει χωρίς νίκη, αλλά έχει 2 ισοπαλίες. Την επόμενη αγωνιστική ο ΝΗΛΕΑΣ παίζει εκτός με την ΕΡΕΤΡΙΑ και η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα υποδεχθεί τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ.

- Η ΔΡΟΣΙΑ κέρδισε την ΑΙΔΗΨΟ με 3 - 1 και πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης. Ο στόχος της ΔΡΟΣΙΑΣ σίγουρα είναι  να μην κινδυνεύσει η ομάδα με υποβιβασμό και να πάει όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Γιώργος Λάμπρου έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο με νέους και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Την επόμενη αγωνιστική η ΔΡΟΣΙΑ παίζει εκτός με το ΑΥΛΩΝΑΡΙ, ενώ εκτός θα παίξει και η ΑΙΔΗΨΟΣ με αντίπαλο τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ.

- Η ΚΑΡΥΣΤΟΣ του Νίκου Κιαπέκου κέρδισε μέσα στα ΛΟΥΚΙΣΙΑ με 2 - 0 και πήρε άλλους 3 βαθμούς φτάνοντας τους 7, αφού έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία και την επόμενη αγωνιστική, ο κ. Κιαπέκος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον φίλο του κύριο Ζέρβα, αφού θα υποδεχθεί την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ. Τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ πρέπει επειγόντως να κάνουν κάτι αφού είναι με μόλις 1 βαθμό σε 3 αγωνιστικές και την επόμενη παίζουν εκτός με τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ.