Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

.....να εξηγηθούμε

 - Επειδή κυκλοφορούν διάφορες φήμες και ο καθένας ρίχνει την δική του λάσπη εναντίον μας, προφανώς για να καλύψει άλλα πράγματα και τον εαυτούλη του, εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι και θα γράψουμε τα πάντα με ονόματα και με αποδείξεις, για το θέμα της ομάδας ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας.
Είπαμε όμως πως θα προχωρήσουμε σε αποκαλύψεις από αύριο.
Δεν ανήκουμε στους φίλους και συνεργάτες, ούτε του κυρίου Σωτηρίου, ούτε του κ. Μπλέτσα, ούτε του κ. Πίσχινα, ούτε και κανενός ....άλλου που ήταν στην ομάδα έστω τα τελευταία 2 χρόνια.
Ας μην προσπαθούν λοιπόν κάποιοι να μας εντάξουν στην μία ή στην άλλη παρέα.
Είμαστε μόνοι μας και προφανώς απέναντι σε όλους και δεν παίζουμε κρυφτούλι.
Σεβόμαστε τους πάντες και γι΄ αυτό απευθυνθήκαμε σε κάποια πρόσωπα και τους ζητήσαμε να μείνουν μακριά πλέον από όσα συμβαίνουν στο σωματείο.
Δεν γνωρίζουμε και δεν θέλουμε να μάθουμε ποιοι και γιατί αποφάσισαν να δώσουν τις ελευθέρες των κοριτσιών και να διαλύσουν την ομάδα και ποιοι θέλουν τώρα να εκλεγεί νέα διοίκηση, προφανώς για να μπορέσουν να φτάσουν στον Ιανουάριο και να πάρουν την επιχορήγηση που θα είναι περίπου 130.000 ευρώ!!!!!!
Η Γενική Συνέλευση θα έπρεπε να ορισθεί τον Ιούνιο μήνα και εκεί να παρθούν οι αποφάσεις. Αυτό δεν έγινε και λεπτομέρειες θα σας αποκαλύψει το apopsignomi από αύριο.
Οι ευθύνες όλων είναι τεράστιες και το γράφουμε από σήμερα. Να ξεχάσουν ότι έχουν στο μυαλό τους και φυσικά να μην πλησιάσουν το σωματείο πρόσωπα τα οποία δεν έχουν σχέση με την Εύβοια και λειτουργούν με μαγαζάκια.
Καθαρές κουβέντες και ρίξτε όση λάσπη θέλετε.