Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και καλό μήνα με υγεία. Πάμε λοιπόν να τελειώσουμε με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού μετράμε 7 και σήμερα μέχρι το βράδυ της επόμενης Κυριακής, οπότε και θα μάθουμε τα αποτελέσματα.  Ψυχραιμία και να ευχηθούμε καλό κουράγιο σε αυτούς που έκαναν εμφανίσεις γκεστ σταρ, ενώ ήξεραν πως είναι κομπάρσοι. Καλό κουράγιο σε αυτούς που αγκάλιασαν μέχρι και τους οπαδούς του Κασσελάκη και ....μας λένε διάφορα για πατρίδα και οικογένεια.  Να πούνε την αλήθεια και όχι να πατάνε σε πολλές βάρκες.

- Εμείς την άποψή μας την έχουμε γράψει πολλές φορές και δεν κρύψαμε τίποτα από τους δημότες του Δήμου Χαλκιδέων. Δεν πήγαμε στο σπίτι κανενός, για να του πούμε τι να ψηφίσει και δεν την πατήσαμε όπως ο υποψήφιος ο οποίος συνάντησε μια κυρία στην λαϊκή, την οποία και γνώριζε. Διαβάστε τον διάλογο και πραγματικά ο άνθρωπος είναι για κλάματα.

- Υποψήφιος: Μαρία, τι κάνεις κορίτσι μου; Είσαι καλά; Δεν σε ρωτάω για τον Κώστα τον άνδρα σου, γιατί τον συνάντησα, πριν λίγες μέρες στην Χαλκίδα και τα είπαμε"

- Μαρία: Προσπαθώ να είμαι καλά και σ΄ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Είσαι όμως σίγουρος πως συνάντησες τον άνδρα μου και πως μίλησες μαζί του; Το ρωτάω γιατί ξέρω πως μέχρι τώρα κανείς δεν πήρε άδεια από τον Άγιο Πέτρο για να έρθει πίσω έστω και για λίγο, εκτός κι αν τους δώσαν τώρα άδεια για να έρθουν να ψηφίσουν εσένα!!!! Συγνώμη αλλά ο Κώστας ο άνδρας μου πέθανε πριν 16 μήνες"!!!!!

- Ακόμη τρέχει ο υποψήφιος και προσπάθησε φεύγοντας να πει πως μάλλον τον είχε μπερδέψει με άλλον!!!! Όχι κύριε. Τα ονόματα τα είπες σωστά και απλά έλεγες ψέματα γιατί μέχρι τώρα δεν είχες καμιά επαφή με τους δημότες και τους θυμήθηκες τώρα που θέλεις την ψήφο τους.

- Κυριακή σήμερα και να περάσετε όμορφα.