Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα με υγεία. Απομένουν 6 μέρες και η σημερινή μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες και να μάθουμε τι ψήφισαν οι πολίτες στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και πλέον να ξέρουμε ποιοι θα μας διοικήσουν για τα επόμενα 5 χρόνια. Θα μάθουμε δηλαδή ποιοι έπεισαν τον κόσμο και ποιοι όχι. Φυσικά την Δευτέρα, αυτοί που δεν θα εκλεγούν δεν θα παραδεχτούν τα λάθη τους και ....δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα φτάσουν να κατηγορήσουν τον λαό.

- Εμείς από τώρα δηλώνουμε πως ο λαός αποφασίζει και δεν θα φταίει αυτός, για τις επιλογές του.  Απλά ο λαός βαρέθηκε τους δήθεν μεσσίες και προτιμά την σιγουριά. Αν ο λαός κάποια στιγμή, αποφασίσει πως πρέπει να αλλάξει τα πάντα, τότε μόνο μία λύση έχει. Θα περάσει στο ΚΚΕ και θα έχει την ευθύνη του. Με τους δήθεν και τους ψεύτικους ο λαός δεν θα πεισθεί.

- Σήμερα μιλάει η κυρία Παππά στην Χαλκίδα και αύριο θα μιλήσει ο κ. Σπύρου. Η δήμαρχος θα μιλήσει την Παρασκευή και ο λαός θα μιλήσει την Κυριακή. Την Δευτέρα δεν θα μιλάει κανείς, αφού οι περισσότεροι θα πάνε στα σπίτια τους και τα παπαγαλάκια, θα κλαίνε την μοίρα τους και θα λένε το γνωστό, "αυτόν τον λαό έχουμε και αυτοί οι δημοτικοί άρχοντες μας αξίζουν"!!!

- Εμείς θα ξεκουραστούμε για λίγες μέρες, αφού το 2023 ήταν χρονιά εκλογών και έχουμε ανάγκη από λίγη αποτοξίνωση. Να κοιτάξουμε και λίγο την δουλειά μας, αφού πήγαμε πολύ πίσω σε όλα.

- Ρωτάει ο άλλος τι θα γίνει στις Περιφερειακές εκλογές. Τι να γίνει φίλε μου; Βλέπεις να έχει σοβαρό αντίπαλο ο Φάνης; Πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε πως αυτή την φορά το ψηφοδέλτιο του Φάνη, έχει αξιόλογους υποψηφίους, τουλάχιστον στην Εύβοια που τους ξέρουμε και είναι καιρός να ψηφίσουμε και αξιόλογους ανθρώπους.