Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Δύο Κυριακές ακόμη

 - Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
Δύο ακόμη Κυριακές, για να δούμε αν η ομάδα της Εύβοιας, ο πρωταθλητής ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ θα ανέβει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία ή όχι.
Την Κυριακή ο κρίσιμος εκτός έδρας αγώνας με το Λουτράκι, αφού αν κερδίσει ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ σε πολύ.... μεγάλο ποσοστό θα εξασφαλίσει την άνοδο και την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου θα υποδεχθεί το Κερατσίνι για να κλείσει έτσι τους αγώνες μπαράζ και να ξεκινήσει την πορεία στην Γ΄ Εθνική.
Οι ποδοσφαιριστές του Αμαρυνθιακού είναι οι καλύτεροι, αν και δεν είναι πολλοί και υπάρχουν και τραυματισμοί και πιστεύουμε πως θα παίξουν την μπάλα που ξέρουν στο Λουτράκι και θα πάρουν το αποτέλεσμα.
Αν πάντως η εξέλιξη δεν είναι θετική, τότε θα έχουμε μία ακόμη απογοήτευση, αφού δεν έχει πάρει την άνοδο σε επαγγελματική κατηγορία ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και αν δεν πάρει και ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ, την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, το χτύπημα για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο θα είναι τεράστιο.
Θα γράψουμε κάτι χωρίς παρεξήγηση και χωρίς κακία.
Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ την Κυριακή πάει Λουτράκι και θέλει την νίκη.
Δεν θεωρήσαμε σωστό το να μην πάνε πολλοί φίλαθλοι στο Λουτράκι για να στηρίξουν την ομάδα.
Το να πληρώσουν 10 ευρώ για το λεωφορείο, άλλα τόσα περίπου για εισιτήριο, δεν θα είναι πολύ αυτοί που θα πάνε.
Οι χορηγοί του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ πλήρωσαν πολλά αυτά τα χρόνια και δεν θα τους ήταν δύσκολο να πληρώσουν και ακόμη 2.000 - 3.000 ευρώ για να έχουν 200 άτομα παραπάνω και μάλιστα οργανωμένα.
Ας το ξανασκεφτούν οι υπεύθυνοι.