Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Καλό Σαββατοκύριακο

 - Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με το θερμόμετρο ανεβασμένο και στην πολιτική και στον αθλητισμό και με τον καιρό ο οποίος χτυπάει σαραντάρια,
Να προσέχουμε όλοι γιατί ο ήλιος είναι επικίνδυνος.
Πάντα με καπελάκι και καλό είναι να μην βρισκόμαστε έξω τις ώρες που ο ήλιος καίει.
Οι άνθρωποι κάποιας ηλικίας ας μείνουμε στο σπιτάκι μας σε... χώρο δροσερό, για να μην βρεθούμε και σε χώρο αναπαύσεως!!!!
Αρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα στίβου Κ16 στο Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας και καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στο πρόγραμμα, για να έχετε καλή ενημέρωση. Οι αγώνες θα διαρκέσουν 2 μέρες και θα είναι πρωί και απόγευμα. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε αθλητές και αθλήτριες και να προσέχουν λίγο και με το θέμα της ζέστης.
Το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας φόρεσε τα καλά του και είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τους αθλητές και τον κόσμο. Η Δημοτική Αρχή έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να έχει μια καλή εικόνα το στάδιο και για τους ανθρώπους που θα είναι στις κερκίδες θα είναι σε σκιά.
Άναψε φωτιές ένα σχόλιο που κάναμε για το περιβάλλον της ΕΠΣ Εύβοιας και φαίνεται πως κάποιοι δεν έχουν τον Θεό τους, αφού κυκλοφόρησαν πως εμείς γράψαμε για ερωτικό τρίγωνο και τέτοιες μπούρδες. Καλοθελητές υπάρχουν πάντα, αλλά σιγά σιγά θα μας πούνε πως ο έρωτας ήταν μεταξύ ανδρών!!!!
Ξαναδιαβάστε προσεκτικά αυτά που γράψαμε εμείς και θα δείτε πως δεν γράψαμε κάτι παραπάνω, από αυτά που ήξεραν οι περισσότεροι.
Ο μπάρμπα Στέλιος ίσως γράψει κάτι σήμερα.