Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

φαπούλες

 - Δεν είμαστε εμείς τα καλά παιδιά και οι άλλοι κακά παιδιά, ούτε θα γράψουμε πως όλοι ίδιοι είμαστε. Αυτό το κρίνει ο κόσμος και μόνο αυτός. Στο χώρο της ενημέρωσης, υπάρχουν αυτοί οι οποίοι "το ψήνουν" και από την μία και από την άλλη πλευρά και αυτοί οι οποίοι έχουν σταθερά μια άποψη και αυτή στηρίζουν. Όλοι προσπαθούμε να ....πείσουμε γενικώς τους πολίτες γι΄ αυτό που εμείς πιστεύουμε και φυσικά κάνουμε και λάθη.

- Πως είναι όμως δυνατόν να προσπαθούν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, ενώ δεν  μπορούν να πείσουν τους πολίτες και πείθουν πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς να τους τα χώνουν κανονικά; Συγνώμη αλλά δεν πρέπει να μένουμε σιωπηλοί, μπροστά σε όλα αυτά που εδώ και χρόνια συμβαίνουν.

- Από τα κόμματα, μέχρι και κάποιον υποψήφιο για μια κοινότητα, υπάρχει το γνωστό πάρε δώσε και όλοι παριστάνουμε τις παρθένες. Αυτό που δεν μας αρέσει, είναι η στόχευση προς κάποια πρόσωπα, ενώ άλλα τα έχουμε στο απυρόβλητο. Εμείς το έχουμε ξεκαθαρίσει. Κανείς στο απυρόβλητο. Όλα στο φως και μόνο αλήθειες. Ειλικρινά θα θέλαμε να δούμε κάποια στιγμή όλοι να ασκούν κριτική προς όλους και όχι να διαβάζουμε καλά λογάκια και να βλέπουμε φώτο από κοινωνικές εκδηλώσεις. Καλά όλα, αλλά πάνω απ΄ όλα ο πολίτης και τα προβλήματά του.