Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

 
Δημήτρης Θωμάς: Το σύστημα Μπουραντά με οδηγό τον γνωστό Γκοσιμίδα, καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.
 

Με απόλυτη ειλικρίνεια μίλησε στους δημότες, ο Δημάρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς εναντίον του έτερου υποψηφίου Θανάση Μπουραντά, μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας σε δύο μεγάλες συγκεντρώσεις στο Τραχήλι και τα Κριεζά.
«Οι πολίτες έχουν νου και γνώση. Κανείς δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει με ψεύτικες υποσχέσεις και ταξίματα. Το σύστημα Μπουραντά που έχει χρόνια τώρα ως οδηγό τον Γκοσιμίδα, καταρρέει....

πλέον σαν χάρτινος πύργος» είπε ο Δημήτρης Θωμάς, αναφερόμενος ταυτόχρονα στην μεγάλη και απολύτως επίσημη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την VPRC και δίνει στους ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ προβάδισμα 15 και πλέον μονάδων.
Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα τελειώσουν από την πρώτη Κυριακή με θριαμβευτές τους ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν τη μάχη της ψήφου, ώστε αυτή η νίκη να γίνει ακόμη μεγαλύτερη.
Ειδικότερα στα Κριεζά, ο Δημήτρης Θωμάς υπενθύμισε στους πολίτες την κατάσταση που παρέλαβε από τον πρώην Δήμο Δυστίων, έναν Δήμο που επί 4 χρόνια δεν είχε μετρήσει τα ρολόγια του νερού, ενώ δεν παρέδωσε στο νέο Δήμο ούτε έναν μόνιμο εργάτη, ούτε έναν μόνιμο οδηγό, παρά μόνο έναν υδραυλικό.
«Οι ίδιοι που είναι υπεύθυνοι για το χάλι αυτό, βρίσκονται σήμερα ως πρωτοκλασάτα στελέχη στην Συμπολιτεία δίπλα στον Θανάση Μπουραντά. Γιατί ζητούν την ψήφο σας; Για να κάνουν πάλι τα ίδια και να καταστρέψουν όλα όσα κάναμε εμείς αυτά τα τρία χρόνια; Τι έκανε ο επικεφαλής του νομού επί 20 χρόνια για την λίμνη του Δύστου; Το τεράστιο αυτό συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής;» αναρωτήθηκε ο επικεφαλής των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ αναφερόμενος στην συνέχεια στο έργο που επιτελέστηκε στα Κριεζά την προηγούμενη τριετία αλλά και σε ολόκληρη την Δημοτική Ενότητα Δυστίων.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος έθεσε τους στόχους για την επόμενη πενταετία, τονίζοντας ότι είναι απαραίτητη η κατασκευή βιολογικού καθαρισμού στην περιοχή.
Αναφέρθηκε ακόμη στο οικόπεδο που αγοράζει ο Δήμος στο κέντρο του χωριού για την δημιουργία πλατείας και σε μια σειρά ακόμη έργων που θα γίνουν στην περιοχή τη νέα περίοδο. «Οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ θα είναι νικητές των εκλογών από την πρώτη Κυριακή. Σας καλώ όλους στη μάχη προκειμένου η νίκη αυτή των πολιτών να διευρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο» είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Θωμάς, ενώ οι πολίτες τον καταχειροκροτούσαν επί αρκετή ώρα.