Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Όλα καλά, όλα ανθηρά στον ΛΗΛΑ Βασιλικού κι εμείς ως κακοί, μείναμε μονάχοι!!!!
Εντάξει κύριοι, μας κερδίσατε. Μας κερδίσατε κατά την άποψή σας, αλλά εμείς δεν πήραμε μέρος σε κανέναν αγώνα. Ο αγώνας μάλλον δεν άρχισε ποτέ και δεν ξέρουμε αν θ΄ αρχίσει αργότερα.
Η ουσία δεν αλλάζει πλέον.  Στο κάτω κάτω το είχε πει επίσημα παρουσία όλων σας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου.
"Ο κ. Ελευθεριάδης ξέρει να διοργανώνει εκδηλώσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κατακτήσει το πρωτάθλημα ο ΛΗΛΑΣ, αν δεν παίξει μπάλα. Η ΕΠΣΕ τα κύπελλα τα....
δίνει στους πρωταθλητές την Άνοιξη", είχε πει ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Διοικούντες και παρατρεχάμενοι της διοίκησης, να ξέρουν πως αυτοί επέλεξαν τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και διάφορα άλλα εναντίον μας. Εμείς γράφουμε δημοσίως τις απόψεις μας και δεν λέμε διάφορα εναντίον τους, ενώ εύκολα θα μπορούσαμε να το κάνουμε και μάλιστα με επιτυχία.
Αυτό σημαίνει πως αυτοί όρισαν το γήπεδο, στο οποίο θα βρεθούμε ως αντίπαλοι.
Εμείς δεν θα αρνηθούμε κι ας μας καλούν σ΄ ένα γήπεδο το οποίο δεν γνωρίζουμε.
Θα πάμε σ΄ αυτό το γήπεδο, από αύριο το πρωί (Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018) και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.
Και κάτι τελευταίο. Επειδή κάποιοι λένε πως είναι επαγγελματίες και πως δεν θέλουν να έχουν προβλήματα, θα πρέπει να ξέρουν πως για να απαιτείς σεβασμό και άλλα τέτοια, θα πρέπει να δίνεις το καλό παράδειγμα.
Λοιπόν επειδή εμείς ότι κάνουμε το κάνουμε στο φως, γράφουμε σήμερα πως αύριο Τρίτη θα ζητήσουμε επίσημα από την ΕΠΣΕ να μας ενημερώσει για το ποια είναι η επίσημη διοίκηση του ΛΗΛΑ Βασιλικού. Αυτό γιατί μας είπανε πως μας κορόιδεψαν, με το δελτίο τύπου που μας έστειλαν, με τα μέλη της διοίκησης.
Καλησπέρα σας