Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ - η ουρά

Σχεδόν οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος και παραπάνω, κινδυνεύουν με υποβιβασμό, ανάβουν πλέον κεράκια στις εκκλησίες και κάνουν την προσευχή τους, ώστε να μην υποβιβασθούν 4 ομάδες, αλλά τρεις!!!!
Τελικά, είχαν δίκιο αυτοί που έλεγαν και λένε μέχρι σήμερα, πως όταν χτίζεις παλάτια στην άμμο, κάποια στιγμή θα εξαφανισθούν.
Ομάδες με ιστορία, θα κινδυνεύσουν να βρεθούν ....
στην Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, χωρίς να φαίνεται και πως θα μπορέσουν να επανέλθουν.
Στην ΑΕΚ Χαλκίδας, δεν πέτυχε το "πάμε όλοι μαζί", και η ομάδα κάπου κάπου, θυμάται και την νίκη.
Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Χαλκίδας, έχουν καταλάβει πως με τις ισοπαλίες δεν μπορεί να σωθεί η ομάδα και πρέπει να βρούνε τον τρόπο να κερδίσουν και κάποιους αγώνες. Με  9 ισοπαλίες και 1 νίκη δεν....
Τα ΚΟΣΚΙΝΑ γράφουν ιστορία, αλλά αρνητική, αφού πρώτη φορά είδαμε διοίκηση, να μοιράζει δελτία ποδοσφαιριστών στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και να μένει χωρίς ποδοσφαιριστές.
Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ έμπλεξε τις επιλογές του με τους προπονητές και τώρα θα πρέπει να  αντιμετωπίσει την πραγματικότητα η οποία είναι δύσκολη. Όλοι πιστεύουν πως με τον Τσιμιχόδημο στον πάγκο, η ομάδα θα τα καταφέρει.
Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ ενισχύθηκε στις μεταγραφές και πήρε τ΄ αποτελέσματα που ήθελε. Προσοχή όμως, γιατί η παραμονή στην κατηγορία, θέλει δουλειά πολύ.
Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ είναι εκτός σχολιασμού, αφού εκεί υπάρχουν άλλοι κανόνες τους οποίους εμείς αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε. Να θυμηθούμε απλά πως σε μια ραδιοφωνική παρουσίαση στον 96,5 μιλούσαν ακόμη και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!!!
Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ από την αρχή είχε στόχο την παραμονή στην κατηγορία, αφού είναι η πρώτη χρονιά χωρίς τον Κιαπέκο και χωρίς ποδοσφαιριστές σφραγίδα για την ΚΑΣΤΕΛΛΑ. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνει.
Η ΑΙΔΗΨΟΣ το παλεύει, αλλά η θέση της δεν εμπνέει καμία σιγουριά, αν δεν βελτιώσει την άμυνά της.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ, πρέπει να προσέξει πολύ, γιατί εύκολα μπορεί να μπει σε περιπέτειες. 
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ μπορεί να απέχει 6 βαθμούς από την ζώνη υποβιβασμού, αλλά το σκοτάδι από το φως απέχει ελάχιστα. Ένα κλικ είναι.