Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τρίτη και 13 σήμερα και για τους προληπτικούς η μέρα έχει την σημασία της, αλλά εσείς μην το σκεφτείτε και πολύ. Φοράμε την μάσκα, κρατάμε αποστάσεις και μακριά από ανθρώπους οι οποίοι έχουν μέσα τους το μίσος και την κακία και είναι της άποψης, του να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα!!!!!
Από το κακό στο χειρότερο πάνε όσες και όσοι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι λέει για τον ΣΚΑΙ, αλλά έχουμε και τον Παγώνη να λέει διάφορα για το eviatop!!!!!! θα του τα γράψει σήμερα "ο μπάρμπα Στέλιος", αφού ο άνθρωπος που .....χρησιμοποιεί τον ραδιοφωνατζή για να ρίχνει λάσπη από το πρωί μέχρι το βράδυ, κατηγορεί το eviatop!!!!

- Βάλτο θέμα να πάρει την απάντηση. Η κυρία Αϊδίνη η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, έφερε το θέμα του γηπέδου Μουστάκα / Τζιώτη στο ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ και η κυρία Δαριβέρη "έμεινε μόνη της", αφού όλα τα μέλη είπαν ΝΑΙ στις παρεμβάσεις. Ας έρθει το θέμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να δούμε τι θα πούνε τα μέλη της παράταξης Παγώνη, τα οποία κανείς δεν τα ρώτησε πριν την καταγγελία.

- Από πότε η κυρία Μπατζελή και ο κ. Αναγνωστάκης είναι οι ρυθμιστές των αποφάσεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στην Οικονομική Επιτροπή; Από πότε μπορούν να αποφασίζουν και ότι πούνε είναι σωστό; Κυρία Μπατζελή και κύριε Αναγνωστάκη, το ποιος αποφασίζει το κρίνουν οι πολίτες και κανείς άλλος. Πείτε όσα θέλετε για τον Φάνη, αλλά δεν θα βρείτε κάτι. Το μόνο που σας απέμεινε, είναι τα τσιτάτα σας στον ραδιοφωνατζή, για να περνάει η ώρα.

- Δεν θέλουμε παρεξηγήσεις και παράπονα για το θέμα των ευχών του Πάσχα. Αυτή την φορά θα πρέπει να στείλετε ένα μήνυμα ή να κάνετε ένα τηλεφώνημα και να στείλετε τις ευχές σας. Δεν θα πάρουμε εμείς την πρωτοβουλία για να μην ακούμε κάποιους να λένε διάφορα στις παρέες τους. 

- Στο Λευκαντί δεν σταματούν τα έργα και αρχίζει και η ασφαλτόστρωση. Εμείς σας το είχαμε γράψει. Αυτή η Δημοτική αρχή, με αντιδήμαρχο έργων τον κ. Βασίλη Γουρνή, ότι λέει το κάνει και δεν μένει στα λόγια. Άλλοι ήταν αυτοί οι οποίοι δεν πλησίαζαν στο Λευκαντί.....