Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

...σουτάκια

 - Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών πέρασε το εμπόδιο του ΑΛΜΥΡΟΥ Βόλου και φυσικά έχει ένα προβάδισμα αφού έχει κάνει το ρεπό του, ενώ οι άλλες 3 ομάδες που είναι στην πρώτη τετράδα δεν έχουν κάνει το ρεπό τους, Σημαντικότερο είναι επίσης πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει ακόμη 2 εβδομάδες για να κάνει προετοιμασία, γιατί την Κυριακή θα πάρει τους 3 βαθμούς χωρίς ν΄ αγωνισθεί, αφού.... ο αντίπαλος του ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, δεν δήλωσε συμμετοχή.

- Οι άνθρωποι του ΗΡΑΚΛΗ έχουν τεράστια εμπειρία και ξέρουν πως πιθανότατα να τους δοθεί μια μεγάλη ευκαιρία σ΄ αυτό το μίνι πρωτάθλημα και την οποία δεν πρέπει να χάσουν. Με πολύ δουλειά στις προπονήσεις και με το πείσμα και την δίψα προπονητή και ποδοσφαιριστών όλα μπορεί να συμβούν. Οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να βρεθούν στο πλευρό της διοίκησης και να βοηθήσουν ώστε να υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να έρθει το αποτέλεσμα που όλοι θέλουν.

- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ κέρδισαν χθες την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ, και πήραν τους 3 βαθμούς, αλλά δεν φάνηκαν στο γήπεδο όπως θα περίμεναν όλοι. Κέρδισαν δύσκολα και με τέτοιες εμφανίσεις δύσκολα θα φτάσουν στο στόχο που η διοίκηση έβαλε. Πιστεύουμε πως είχαν άγχος ως ομάδα αφού ήταν η πρώτη αγωνιστική σχεδόν μετά από 1 χρόνο και η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

- Την 2η αγωνιστική έχουμε τον αγώνα Φείδων Άργους – Αβάντες Χαλκίδας και την 3η αγωνιστική τον αγώνα Αγία Παρασκευή – Αβάντες Χαλκίδας. Δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ πρέπει να προσέξουν, γιατί κάθε απώλεια βαθμών θα μετρήσει.