Τρίτη 13 Απριλίου 2021

....σουτάκια

 - Έτσι μας αρέσει κύριοι. Ούτε για πλάκα δεν θα δεχθούμε υποδείξεις για το τι πρέπει να γράφουμε και τι όχι στο apopsignomi. Θα γράφουμε την άποψή μας και τίποτα παραπάνω και δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας. Επίθεση δεχθήκαμε χθες από έναν τύπο, ο οποίος μας έβριζε γιατί όπως είπε γράφουμε καλά λόγια για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και όχι για τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Μας ε΄πε μάλιστα πως περιμένουν πως..... και πως τον ΗΡΑΚΛΗ στην Αρτάκη για να του κόψουν την φόρα!!

- Μαγκάκι δεν μας ενδιαφέρει η άποψή σου. Εμείς δεν έχουμε δυνάμεις για να στηρίξουμε την μία ή την άλλη ομάδα. Αν εσύ έχεις με γειά σου με χαρά σου. Δεν μας ενδιαφέρει επίσης το τι θα κάνει ο ΑΟΝΑ στον αγώνα με αντίπαλο τον ΗΡΑΚΛΗ. Αν ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι καλύτερος ας κερδίσει. Εσύ πάντως μαγκάκι, να πας να πανηγυρίσεις στο τέλος του πρωταθλήματος στο Στεφανοβίκειο ή στο Υπατο ή στο χωριό που θα βγάλει πρωταθλητή.

- Εμείς δεν είμαστε ενάντια σε καμία ομάδα, αλλά δεν χαϊδεύουμε τ΄ αυτιά κανενός. Γράφουμε την άποψή μας και θα κριθούμε από τους αναγνώστες μας. 

- Σ΄ ενόχλησε το σχόλιό μας για τον προπονητή, αλλά όταν τελειώσει το τουρνουά της Γ΄ Εθνικής, θα διαπιστώσεις πως είχαμε δίκιο. Εμείς γράψαμε πως η διοίκηση του ΑΟΝΑ ρίχνει λεφτά, αλλά έκανε λάθος επιλογή στο θέμα του προπονητή. Περίμενε λοιπόν και θα το διαπιστώσεις κι εσύ.