Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Φυσικά και χαιρόμαστε "φίλε" όταν η ομάδα πάει καλά, αλλά δεν πετάμε και στα σύννεφα, αφού ξέρουμε τις δυνατότητές σου και τις προοπτικές. Μπορεί να θέλεις "φίλε" αλλά δεν μπορείς όσο κι αν προσπαθούν τα λιβανιστήρια να παρουσιάσουν μια άλλη εικόνα από την πραγματική. Η αλήθεια είναι πάντως πως αυτοί που σήμερα σε λιβανίζουν, στην πρώτη στροφή θα σ΄ αδειάσουν και θα σου ρίξουν όλες τις ευθύνες. Μέχρι τότε..... απόλαυσέ το και μακάρι να μην σου καθίσει βαρύ το όλο σκηνικό.

- Κι εμείς θα θέλαμε να ήμασταν καλοί προπονητές ή καλοί παράγοντες και να είχαμε και αξιόλογους συνεργάτες, αλλά δεν μπορούμε γιατί δεν έχουμε γνώσεις και το κυριότερο, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε συνεργασία με ανθρώπους που την μία μέρα σε βρίζουν και σε συκοφαντούν και την άλλη μέρα, είναι δίπλα σου για τους γνωστούς λόγους!!!!

- "Φίλε" μπορείς ελεύθερα να λες ότι θέλεις εναντίον μας, αλλά πρέπει να μην ξεχνάς, πως οι δήθεν, ποτέ δεν πετυχαίνουν στόχους. Μπορεί να σκορπάνε λεφτά, αφού δεν ίδρωσαν και πολύ για να τα αποκτήσουν, αλλά δεν γίνονται όλα με τα λεφτά.
Η άποψή μας γι΄ αυτή την ομάδα είναι γνωστή και δεν θ΄ αλλάξει.