Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

....η άποψή μας

 - Τι λεβένταρος αυτός ο Αλέξης. Τα δίνει όλα για να πάρει έστω και 1% παραπάνω από τα ποσοστά που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα τα παιδιά στα πανεπιστήμια ακόμη κι αν δεν γράφουν ούτε το όνομά τους στις πανελλήνιες!!!! Μόνο έτσι Αλέξη δεν θα είναι ανοιχτά τα πανεπιστήμια, αφού θα έχουμε το άθλημα της κατάληψης και άλλα τέτοια. Ο Αλέξης ετοιμάζει κι άλλο πυροτέχνημα και αυτό θα αφορά τον στρατό. Όποιος δεν θέλει να υπηρετήσει την θητεία του θα μπορεί να υπηρετεί την.... κυβέρνηση και βουλευτές για 1 χρόνο και έτσι να μην υπηρετεί την θητεία του!!!!! Είναι ή δεν είναι λεβένταρος λοιπόν ο Αλέξης;
Εμείς έχουμε την άποψη πως έχει ξεπεράσει σε λεβεντιά ακόμη και τον Βαρουφάκη. Άλλος λεβέντης αυτός. Τα έβαλε με τον άλλον λεβέντη του κόμματός του τον Κρίτωνα Αρσένη, ο οποίος είπε πως όποιος έχει έσοδα πάνω από 100.000 ευρώ να τα παίρνει το κράτος!! Τι είναι αυτά που λες του είπε ο Βαρουφάκης!!!!!!
Τελικά όλοι αυτοί που πέρασαν από την "πρώτη φορά αριστερά", έχουν ο καθένας την δική του τρέλα και τρέχουν για να προλάβουν ο ένας τον άλλον.
Τι θα κάνουμε εμείς οι δεξιοί;
Τους αφήνουμε να λέει ο καθένας την παπαριά του και στο τέλος θα τους απαντήσει ο λαός.
Ψάξτε τους λίγο ως πολύ και θα διαπιστώσετε πως έχουν περάσει από πολλά κόμματα, συνιστώσες κλπ. Στο τέλος θα βρεθούν όλες και όλοι, εκεί που θα τους στείλει ο λαός.