Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πολλά τα προβλήματα της κάθε οικογένειας, αφού η πανδημία δεν λέει να τελειώσει και έτσι όλοι περιμένουμε την όποια βοήθεια της κυβέρνησης. Πόσο όμως και για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να συνεχιστεί αυτό; Να τελειώσει η πανδημία, να μπούνε όλα σε μία τάξη, να πάει ο κόσμος στις δουλειές του, να έχει χρήματα στην τσέπη του, ώστε να κινηθεί η αγορά και να πάρουν όλοι μία ανάσα. Δυστυχώς κάποιοι μπαχαλάκηδες, δεν σέβονται τίποτα απολύτως και το μόνο που τους απασχολεί, είναι το να δημιουργούν προβλήματα στα νοσοκομεία, προβλήματα στα σχολεία, προβλήματα στα..... πανεπιστήμια, γιατί είχαν μάθει να καταστρέφουν, να κάνουν καταλήψεις, να απεργούν για κομματικούς λόγους και γενικώς να έχουν υπό τον έλεγχό τους τα πάντα και να μην τους ενοχλεί κανείς.

- Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να τελειώσει αυτά τα θέματα και η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της και να μην επιτρέπει στον κάθε Πολάκη να το παίζει σερίφης και βαρύμαγκας ο οποίος βλέπει όνειρα και πιστεύει πως θα ξανακυβερνήσει τον τόπο. Κύριε Πολάκη ποιο πολλές πιθανότητες έχει για να κυβερνήσει ο Βελόπουλος παρά εσύ. Στο κάτω κάτω της γραφής ο Βελόπουλος έχει και επιστολές του Χριστού, ενώ εσείς το μόνο που έχετε είναι το χαρτί του εμβολιασμού που πήρατε, γιατί τρέξατε να κάνετε το εμβόλιο, όταν κινδύνευσε η θεσούλα σας!!!

- Η Βουλή των Ελλήνων θα πρέπει να δώσει το καλό παράδειγμα και να βάλει σε αναστολή τους βουλευτές που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Καθαρές κουβέντες κύριε πρόεδρε της Βουλής. Σε αναστολή εδώ και τώρα και να κοπεί η μισθοδοσία τους. Να μην συμμετέχουν σε καμία επιτροπή, να κλείσουν τα γραφεία τους και αν δεν συμμορφωθούν, τότε να πάνε στα σπίτια τους και να έρθουν οι επόμενοι.

- Κύριε πρόεδρε της Βουλής, οι βουλευτές συναντούν καθημερινά εκατοντάδες συνανθρώπους τους και αφού είναι ανεμβολίαστοι βοηθούν στην εξάπλωση του κορονοϊού. Δώστε λοιπόν το καλό παράδειγμα.

- Ας είμαστε σοβαροί κι ας μην προσπαθούμε να κάνουμε το μαύρο άσπρο, σε κομματικό επίπεδο. Την δύναμη και την επιρροή του καθενός σε επίπεδο νομού την ξέρουν όλοι και φαίνεται και στις όποιες εκλογικές αναμετρήσεις, είτε αυτές είναι εσωκομματικές, είτε αυτοδιοικητικές σε πρώτο και δεύτερο βαθμό..