Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

....σουτάκια

 - Ο μπάρμπα Στέλιος, αποκάλυψε το θέμα με την ελευθέρας από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην ΕΠΙΣΚΟΠΗ Ρεθύμνου και μακάρι να ήταν μόνο αυτό που συμβαίνει με αυτή την ομάδα. Η νέα διοίκηση, ούτε για αστείο δεν πρέπει να επιτρέψει σε αυτούς που κατά καιρούς διέσυραν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να πλησιάσουν τις πόρτες των γραφείων, των αποδυτηρίων και .....να έχουν τον οποιονδήποτε ρόλο στην ομάδα.

- Μόλις είδαν πως η ομάδα δεν είναι πλέον ούτε για να οικονομάνε κάποιοι, ούτε για να πουλάνε μαγκιά κάποιοι άλλοι, ούτε για να παριστάνουν τον μάνατζερ ποδοσφαιριστών, ούτε για να συγκεντρώνουν χρήματα από άλλους και να τα εξαφανίζουν, ούτε για να έχουν λόγο στην πολιτική ή στην αυτοδιοίκηση, ούτε φυσικά για να στήνουν αγώνες, ούτε για να πουλάνε τα πάντα.

- Οι δήθεν τελείωσαν. Δεν υπάρχουν Χαλκιδάρες πλέον. Όλοι κοιτούσαν το προσωπικό τους συμφέρον και μόνο και χωρίς να βάζουν ούτε ευρώ από την τσέπι τους. Τώρα ξαφνικά θέλουν να βοηθήσουν. Θέλουν να φέρουν ποδοσφαιριστές, θέλουν να συγκεντρώσουν χρήματα και άλλα τέτοια κουφά.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γύρισε σελίδα κύριοι. Κάντε τώρα στην άκρη και αφήστε τον στην ησυχία του. Αν θέλατε θα μπορούσατε να τον είχατε πάρει και να αναλάβετε ευθύνες. Κάνατε την πάπια και τώρα θέλετε να χώσετε πάλι την μύτη σας.

- Η διοίκηση θα πρέπει να πάρει επίσημα θέση και να μην συνεργαστεί με κανέναν απολύτως. Οι επιχειρηματίες και όχι μόνο, ακούνε ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και βγάζουνε σπυράκια. Είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι έδωσαν χρήματα και δεν τα είδανε στην ομάδα. Τα πάντα κυκλοφορούσαν μαύρα.

- Αύριο ο μπάρμπα Στέλιος θα δώσει ένα ακόμη χτύπημα γι΄ αυτούς που παριστάνουν τους Χαλκιδάρες και γι΄ αυτούς που ξεπούλησαν τα πάντα και παριστάνουν τους σωτηράκηδες.