Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

.....ο προπονητής Σάκης Νικολάου

 - Δεν γράψαμε τίποτα, για τον φίλο προπονητή Σάκη Νικολάου και την ομάδα της Καστέλλας, γιατί δεν θέλαμε ούτε να τον επηρεάσουμε.
Ο κύριος Νικολάου έχει αλλάξει πολύ ως προς την στάση στην προπονητική και την συμπεριφορά του στους αγωνιστικούς χώρους και η αλλαγή αυτή που είναι προς το καλύτερο, δεν πρέπει να τον οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και να χαλάσει ότι έχτισε, αυτό το.... διάστημα.
Την Κυριακή κάθισε στον πάγκο της ομάδας της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ στον νικηφόρο αγώνα με τον ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟ.
Ήταν η πρώτη νίκη της Καστέλλας σε 7 αγώνες και αυτό οδήγησε πολλούς να γράψουν και να πούνε τα καλύτερα για τον Σάκη Νικολάου.
Εμείς δεν θα κάνουμε το ίδιο, γιατί είμαστε φίλοι του και δεν θέλουμε να κάνει λ΄λαθος.
Είναι μεγάλη η απόσταση από τα ΚΟΣΚΙΝΑ μέχρι την ΚΑΣΤΕΛΛΑ και αυτό θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ.
Δεν έχει συμφωνήσει με την διοίκηση της Καστέλλας, που σημαίνει πως είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με  την Καστέλλα και οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Το καθημερινό ταξίδι από Κόσκινα προς Καστέλλα και η επιστροφή έχει κόστος και δεν είναι μικρό. Αν σε αυτό το κόστος προστεθεί και η αμοιβή του, τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Εμείς πιστεύουμε πως το πάθος του Σάκη Νικολάου για το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να το εκμεταλλευθούν ομάδες της περιοχής του και να τον καλέσουν να καθίσει στον πάγκο και να δείξει τι πραγματικά αξίζει.
Αγαπητέ κύριε Νικολάου, φίλε Σάκη, επειδή η Καστέλλα δύσκολα θα σηκώσει το οικονομικό βάρος, ευχόμαστε ολόψυχα κάποια ομάδα του Νότου να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και να σε καλέσει να αναλάβεις ως προπονητής.