Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα  και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Τι να περιμένουμε αυτή την εβδομάδα; Να περιμένουμε τους νέους στόχους που θα βάλει ο Κασσελάκης; Να περιμένουμε με ποιο σχήμα/ψηφοδέλτιο θα κατέβουν στις Ευρωεκλογές όσοι αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ/ΚΑΣΣΕΛΆΚΗ; Να περιμένουμε να δούμε αν θα αλλάξει στόχους το ΠΑΣΟΚ/ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ο οποίος δεν έχει στόχο να κερδίσει ....εκλογές, αλλά να είναι δεύτερο κόμμα;;;;

- Από Κασσελάκη και Ανδρουλάκη μην περιμένετε τίποτα. Δεν πρόκειται αυτοί να γίνουν πρωθυπουργοί, όσα χρόνια κι αν περάσουν και ο Μητσοτάκης θα είναι κυρίαρχος, όσο έχει αυτούς τους δύο απέναντι. Αν θέλετε την άποψή μας, είναι καιρός ο Ελληνικός λαός να αποφασίσει και να τους αφήσει όλους στο περιθώριο. Να ψηφίσει την μία από τις δύο πολιτικές, την φιλελεύθερη την οποία εκπροσωπεί η ΝΔ και την αριστερή που εκπροσωπεί το ΚΚΕ.  Κόμματα υπάρχουν πολλά, αλλά πολιτικές μόνο δύο.

- Εμείς πάντως δεν περιμένουμε τίποτα απολύτως, από τους πολιτικούς και απλά περιμένουμε το τέλος του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας, για να δούμε, μέχρι που θα φτάσουν "τα μωρά" του κυρίου Δημήτρη Ακριτίδη, την ομάδα του Κύζικου Νέας Αρτάκης.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων, έχουμε ηρεμία και όλα δείχνουν να είναι τακτοποιημένα, αφού έχουν βρεθεί οι θέσεις για όλους και σε αυτό έχει διευκολύνει και το ότι και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις, αλλά έχουν μείνει ορφανές και κάποιες θέσεις, αφού κάποιοι δεν εκλέχθηκαν.

- Εκπλήξεις θα έχουμε στις θέσεις των ειδικών συμβούλων της δημάρχου και κάποιοι  θα περάσουν από την στενοχώρια στην χαρά. Δεν ξέρουμε αν αυτό το αξίζουν, αλλά αυτά τα αποφασίζει προσωπικά η δήμαρχος.

- Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η απόλυτη σιωπή όλων αυτών των αντιπάλων της Βάκα οι οποίοι προεκλογικά έλεγαν πολλά και εδώ και 43 περίπου μέρες, όχι μόνο δεν έβγαλαν μια ανακοίνωση, αλλά δεν έγραψαν ούτε ένα τσιτάτο στο fb, όπου προεκλογικά έδιναν ρεσιτάλ.