Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να λέτε πάντα την φράση, "υπάρχουν και χειρότερα" και να ξεπερνάτε ότι κι αν σας συμβαίνει. Χειρότερα και φυσικά υπάρχουν πάντα και αυτή την εποχή τα χειρότερα συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη. Τι έχει πάθει και ο Στέφανος με την ομπρέλα και τους άλλους. Έφτασε σε σημείο να προτείνει σύμφωνα συμβίωσης με στελέχη ....του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία θα ανοίξουν την πόρτα και θα φύγουν.

- Πολύ σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη θα είναι 4ο κόμμα και πιθανότατα να πάψει να είναι και αξιωματική αντιπολίτευση, αν δηλώσουν ανεξάρτητοι κάποιοι βουλευτές. Η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή, είναι ήταν 47 βουλευτές  και σιγά σιγά θα αρχίσουν αρκετοί να δηλώνουν ανεξάρτητοι.

- Ο Στέφανος πάντως επιμένει. Λέει πως θα κερδίσει τον Μητσοτάκη, αλλά λέει και πως στόχος του είναι να διατηρήσει το 17%!!!!! Στέφανε καλύτερα να τρως παρά να μιλάς, γιατί αν συνεχίσεις έτσι δεν θα φτάσεις μέχρι τις Ευρωεκλογές, οι οποίες προφανώς θα έχουν ενδιαφέρον για τα κόμματα που θα διεκδικήσουν την δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση, αφού την πρώτη θα την έχει η ΝΔ.

- Και ενώ έχουμε την κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ/ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, το αντίθετο έχουμε στον ΚΥΖΙΚΟ/ΑΚΡΙΤΙΔΗ. Η ομάδα είναι στα ψηλά στον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας και πάει από το καλό στο καλύτερο. Για να λέμε την αλήθεια, κανείς δεν περίμενε μια τέτοια πορεία της ομάδας, η οποία είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και είναι μια ομάδα με νέα σε ηλικία παιδιά.

- Έχουμε την άποψη πως αν αυτά τα νέα παιδιά, μπορέσουν να συνεχίσουν να ακολουθούν τα όσα τους "περνάει" ο κ. Ακριτίδης και παίζουν με πάθος και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, την περίοδο 2024-2025 θα είναι στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, είτε κατακτώντας το9 πρωτάθλημα, είτε κατακτώντας την 2η θέση.

- Σήμερα έχουμε το ντέρμπι του ομίλου, αφού θα συναντηθούν ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ με την ΑΕ ΚΑΘΕΝΩΝ, ομάδες οι οποίες αυτή την στιγμή είναι στην 2η και 3η θέση της βαθμολογίας.

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ να έχετε