Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

σουτάκια


 - Άρχισαν κάτι εκεί στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κρίμα να επιστρέψουμε πάλι σε πρόσωπα τα οποία θέλουν να τρυπώσουν στο ΔΣ μόνο και μόνο για να κάνουν όσα έκαναν όλα τα περασμένα χρόνια.  Στο ΔΣ της ομάδας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχουν καμία συμμετοχή, άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να βοηθήσουν και άνθρωποι οι οποίοι.... συνηθίζουν να βρίζουν και να φωνασκούν, όταν κάτι δεν πάει καλά.

- Αυτή την στιγμή η διοίκηση των ανθρώπων του κυρίου Ρόγκα, πέτυχε κάποια πράγματα. Αν θέλει να συνεχίσει, συνεχίζει ως έχει και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αν μέσα στο ΔΣ μπούνε άτομα τα οποία όλοι ξέρουμε πως θα μπούνε για να μεταφέρουν στους έξω, τι συμβαίνει μέσα, καλύτερα να μην συνεχίσουν.

- Κύριοι, κάνατε ένα καλό στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πιστεύουμε πως δεν θέλετε τώρα να τα δώσετε μια κλωτσιά όλα και να μπει και πάλι η ομάδα σε περιπέτεια. Αν κάποιος από την διοίκηση την σημερινή θέλει να συνεχίσει, τότε να βάλει δικούς του ανθρώπους και φυσικά να αναλάβει και τις ευθύνες.

- Φυσικά έχετε δικαίωμα να πάρετε όποια απόφαση θέλετε, αλλά μην πείτε πως δεν σα τα είχαμε γράψει και δν τα είχαμε πει.