Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

μικρά, μικρά

 - Όλα τα είχαμε τώρα, ο μεγάλος μας έλλειπε.
Θέλει λέει να διοικήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και οι υποσχέσεις του δεν σταματούν στα "φρου φρου και τ΄ αρώματα" αλλά προχωρούν και παρακάτω. Έχει λέει τόσες πολλές γνωριμίες οι οποίες θα του φέρουν ακόμη και τον Μητσοτάκη στον.... Αγιασμό της ομάδας!!!

- Μεγάλε όλα καλά και άγια, αλλά μην εκθέτεις ανθρώπους χωρίς λόγο. Εσύ είσαι μόνο για να καις το λάδι και από τηγανίτες τίποτα. Πας και κολλάς δίπλα σε γνωστούς για φωτογραφίες και μέχρι εκεί.

- Διαδίδεις πως είσαι και κολλητός του Σίμου και πως θα μεσολαβήσει για να φέρεις χρήματα στην ομάδα. Εμείς σε συμπαθούμε για τις ιστορίες που λες, αλλά με το "ΘΑ" δεν βγαίνει τίποτα. Η ομάδα θα χρειασθεί από τον Ιούλιο  και μέχρι την λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς, περίπου 60.000 - 70.000 ευρώ. Λοιπόν ξεκίνα.

- Αφού έχεις οικονομική επιφάνεια και πολλές γνωριμίες με πολλούς, ρίξε στο ταμείο 5.000 ευρώ τον μήνα και προχώρα. Κύριοι της Γενικής Συνέλευσης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προσέξτε καλά. Στο ΔΣ του Σωματείου να μπούνε μόνο αυτοί που θα εγγυηθούν με συμφωνητικό, γι΄ αυτά που θα υποσχεθούν.

- Και κάτι τελευταίο. Επειδή υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι θέλουν να μπούνε στο ΔΣ για να ξέρουν τα πάντα και μετά να βγαίνουν και να τα λένε έξω, εμείς λέμε ΟΧΙ σ΄ αυτούς. Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα.