Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Πολύ θυμό εναντίον μας βγάζει η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση στον Δήμο και εξαπολύουν επίθεση εναντίον μας για το θέμα των σκουπιδιών και για το που πρέπει να κατασκευαστεί η ΜΕΑ, αν κατασκευαστεί ποτέ.
Είσθε απαράδεκτες/απαράδεκτοι και υποκριτές.
Για να δούμε το θέμα και να σας εξηγήσουμε το γιατί σας ρίχνουμε αυτούς τους.... χαρακτηρισμούς.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια τα σκουπίδια όλων σας, πήγαιναν στον ΧΥΤΑ στο ΠΕΙ ΔΟΚΟΥ. Έτσι δεν είναι;
Ηρθε η ώρα να αναβαθμισθεί αυτή η περιοχή και να ψάξετε να βρείτε κάποια άλλη για την ΜΕΑ ή τον νέο ΧΥΤΑ.
Στο ΠΕΙ ΔΟΚΟΥ μπορεί να δημιουργηθεί ένα μεγάλο αθλητικό πάρκο και να έχουμε πλέον και αθλητικό τουρισμό.
Υπάρχει το Ενωσιακό γήπεδο ποδοσφαίρου, υπάρχει μια πίστα για αγώνες μηχανών και υπάρχει έκταση, ώστε να δημιουργηθούν κι άλλες πίστες, ακόμη και πίστες για αγώνες αυτοκινήτων.
Γιατί λοιπόν να μην αλλάξει αυτή η περιοχή; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να την καταδικάσετε; Ποιες και ποιοι είσθε εσείς που λέτε ΟΧΙ στο νταμάρι του τσιμεντάδικου, αλλά ΝΑΙ στο ΠΕΙ ΔΟΚΟΥ;
Όλες οι άλλες περιοχές δηλαδή δεν θέλουν υποβάθμιση και θέλει το ΠΕΙ ΔΟΚΟΥ;
Λοιπόν όπως ο κύριος Σπύρου και η κυρία Παππά θέλουν να αξιοποιήσουν το τσιμεντάδικο, που είναι ιδιωτική επιχείρηση και να δημιουργήσουν εκεί πολιτιστικό κέντρο ή δεν ξέρουμε τι άλλο, έτσι κι εμείς θέλουμε να αξιοποιήσουμε με σημαία τον αθλητισμό, το ΠΕΙ ΔΟΚΟΥ.
Τι σας ενοχλεί;
Δεν σας ενοχλούν τα ναυπηγεία, δεν σας ενοχλούν τα χημικά που είναι δίπλα στα σπίτια στην Αυλίδα και σας ενοχλεί η ΜΕΑ στο νταμάρι;
Υποκριτές είσθε και απαράδεκτες/οι.
Η δήμαρχος κυρία Βάκα, έχει υποχρέωση να καταλάβει, πως στο ΠΕΙ ΔΟΚΟΥ, έγιναν εγκλήματα περιβαλλοντικά και η περιοχή αυτή έχει το δικαίωμα, να περάει στην ανάπτυξη μέσα από τον αθλητισμό.
Ας αναλάβουν κι άλλες περιοχές τα σκουπίδια.