Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Να έχετε μια όμορφη μέρα

 - Τετάρτη σήμερα 17 Ιουλίου και πρέπει να κάνουμε υπομονή, μήπως και δροσιστούμε, κάπου εκεί στον Σεπτέμβριο.
Περιμένουμε δροσούλα, αλλά με τα όσα γράφει η κυρία Άννα για το Στάδιο της Χαλκίδας, μόνο καύσωνα προκαλεί. Είχαμε Πανελλήνιους αγώνες στίβου και όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, γίνεται μια προσπάθεια ώστε να είναι καλή η.... εικόνα του Σταδίου.
Δεν της άρεσε ούτε αυτό της κυρίας Άννας και άρχισε πάλι τα δικά της, για την στατική επάρκεια της κερκίδας κλπ.
Λυπούμαστε αλλά η κυρία Άννα είναι υπάλληλος της Περιφέρειας και γνωρίζει πως για να διεξαχθούν αγώνες και μάλιστα πανελλήνιοι, δόθηκε μια άδεια. Αν το γήπεδο είχε πρόβλημα δεν θα δινόταν κανένας αγώνας σε αυτό.
Υπάρχει όμως κάτι περισσότερο σοβαρό.
Εκεί στην Περιφέρεια στις αρμόδιες υπηρεσίες, δεν παίρνουν στα σοβαρά όσα καταγγέλλει εδώ και μήνες η κυρία Άννα που είναι και συνάδελφός τους;
Αν τα έπαιρναν θα είχαν πάει να κάνουν έναν έλεγχο.
Πάντως ο Περιφερειάρχης κύριος Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κύριος Κελαϊδίτης είναι τακτικά στο Στάδιο και έχουν βοηθήσει για να είναι λειτουργικό.
Ούτε αυτοί ακούνε την κυρία Άννα μας;
Τελικά δεν φτάνει που οι δημότες δεν άκουσαν τα όσα τους έλεγε προεκλογικά και μαύρισαν την παράταξή της, δεν την ακούνε ούτε στην Περιφέρεια, ούτε στον Δήμο Χαλκιδέων.
Τα όσα λέει και γράφει, είναι για τα μάτια του κόσμου και για να δείχνει πως κάνει αντιπολίτευση. Αν τα γράφει και πιστεύει πως έχει δίκιο και πως όλοι όσοι πάμε στο στάδιο κινδυνεύουμε, τότε έπρεπε να πάει στην δικαιοσύνη.
Το γιατί δεν το κάνει το καταλαβαίνουμε όλοι. Δεν θέλει να πέσει πάνω της το ανάθεμα και η οργή όλων αυτών που χρησιμοποιούν το Στάδιο.