Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Καρατζάς & Φανός

 - Δυστυχώς δεν φταίει μόνο η διοίκηση της ΕΠΣΕ για το σημείο στο οποίο σήμερα βρίσκεται η διαιτησία στην Εύβοια. Τεράστιες ευθύνες έχουν και οι ίδιοι οι διαιτητές, οι οποίοι ποτέ δεν μπόρεσαν να έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους και να δουλεύουν όλοι μαζί για την διαιτησία και γενικότερα το ποδόσφαιρο.
Σήμερα οι σχέσεις διαιτητών και ΕΠΣΕ είναι στο κόκκινο για να μην ... γράψουμε πως το έχουν ξεπεράσει και έχουμε οριστική ρήξη μετά την σύγκρουση.
Δυστυχώς η κεφαλή της ΕΠΣΕ, έχει το ΕΓΩ πάνω απ΄ όλα και όποιος διαιτητής δεν υπακούει γίνεται ο επόμενος στόχος.
Από τον Σεπτέμβριο θα γράψουμε τα πάντα και φυσικά θα πάρουμε θέση όπως πάντα κάνουμε. Όχι δεν είμαστε με όλους και με όλα.
Τα λάθη των διαιτητών και η προσπάθεια να διατηρούν πάντα μια κόντρα μεταξύ τους, έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους να "σκοτώσουν" την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια κάποιων διαιτητών, γιατί δεν ήταν υπάκουοι.
Για μια ακόμη φορά κάνουμε  έκκληση προς όλους, να σταματήσει ο πόλεμος, γιατί έτσι όπως πάνε, θα έχουμε "τον θάνατο" του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Δεν μας υπολογίζουν πουθενά και αυτό φαίνεται.
Ακόμη και σε αυτές τις εκλογές της ΕΠΟ, η ΕΠΣ Εύβοιας δεν θα έχει τον πρόεδρό της στην διοίκηση της ΕΠΟ, αφού ο νέος πρόεδρος κύριος Γκαγκάτσης, τον πατέρα του οποίου έχει ως νομικό σύμβουλο η ΕΠΣΕ, δεν επέλεξε τον κύριο Ρέτσα για το ψηφοδέλτιο αφού απλά τον έβαλε στους αναπληρωματικούς!!!
Κάνουμε μια έκκληση απευθυνόμενοι στον Γραμματέα κύριο Γιώργο Πίσχινα και τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΕ, στον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας τον κύριο Μπάμπη Καρατζά και στον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών κύριο Θανάση Παπακυριάκο, να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια.
Να συναντηθούν όλοι μαζί και να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο ώστε να προχωρήσουν όλοι μαζί, για το καλό του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Εμείς κάνουμε κι ένα βήμα παραπάνω και τους λέμε πως αν αυτή η συνάντηση γίνει και δώσουν τα χέρια για να προχωρήσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι, για τουλάχιστον 2 χρόνια θα σταματήσουμε να μιλάμε και να γράφουμε για τα αρνητικά του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και θα συνεργαστούμε μαζί τους για να βοηθήσουμε.