Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

μικρά, μικρά

 - Τώρα που η αγαπητή κυρία Δαριβέρη, διαθέτει χρόνο, αφού την βλέπουμε σε φωτογραφίες στους δρόμους του Δήμου, μήπως πρέπει να βρει και λίγο χρόνο, για να ρίξει μια ματιά στα διαφυγόντα κέρδη της ΔΕΥΑΧ και τα οποία κοστίζουν ακριβά στους δημότες καταναλωτές που... δηλώνουν και πληρώνουν;

- Άδικα χάνετε  τον καιρό σας μας είπε φίλος, ο οποίος και πολλά ξέρει και στην ΔΕΥΑΧ είναι. Είναι αλήθεια πως κάποτε η κυρία Δαριβέρη, όταν ήταν δημοτική σύμβουλος του Παγώνη, κάθε μέρα κάτι είχε να πει, τώρα που είναι πρόεδρος, προτιμά την σιωπή. Ξέρουμε πως μπορούμε να την προκαλέσουμε και να βρεθούμε και στα δικαστήρια αν χρειασθεί, αλλά θα περιμένουμε, γιατί δεν θέλουμε να γράψουμε κάτι που θα την οδηγήσει στο να προχωρήσει σε μηνύσεις, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

- Κυρία Δαριβέρη, σεβόμαστε την μνήμη του πατέρα σας, τον οποίο γνωρίζαμε καλά και θέλουμε να καταλάβετε, πως εμείς στηρίζουμε μέχρι τέλος την άποψή μας. Ξαναγράφουμε λοιπόν. Η σημερινή διοίκηση της ΔΕΥΑΧ όπως και οι προηγούμενες, δεν ξέρουμε για ποιον λόγο, αλλά κλείνουν μάτια και αυτιά και δεν εισπράττουν από όλους τους καταναλωτές, ότι εισπράττουν από λίγους.