Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Καλή σας μέρα

 - Πέμπτη σήμερα 25 Ιουλίου 2024 και μείνανε 6 μέρες και η σημερινή για να αποχαιρετήσουμε τον Ιούλιο και να μπούμε στον τελευταίο μήνα του Καλοκαιριού, στον μήνα της Παναγιάς, δηλαδή στον Αύγουστο.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, το τελευταίο του Ιουλίου πιστεύω πως για μένα θα είναι πολύ δύσκολο ή αν θέλετε, από τα.... δυσκολότερα.
Δεν θα μπορέσω να είμαι δίπλα στην κόρη μου, η οποία θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στην κατηγορία Κ20. Της εύχομαι τα καλύτερα και θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω δύο φίλους οι οποίοι βοήθησαν ώστε να είναι στον αγώνα της Κερασίας, η μητέρα της και η αδερφή της η Μαρία.
Η Κερασία θα πάει χωρίς κανένα άγχος, αφού η Κ20 δεν είναι η κατηγορία της και να θυμίσουμε πως στους αντίστοιχους αγώνες του 2023 στην Πάτρα είχε κάνει την ίδια επίδοση που είχε και η αθλήτρια που πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
Θα ευχηθώ στην Κερασία καλή επιτυχία και μέσα μου πιστεύω πως αυτοί οι αγώνες, θα βοηθήσουν πολύ ώστε με την νέα αγωνιστική χρονιά να μπει δυνατά, να πιστέψει στον εαυτό της και του χρόνου τέτοια εποχή, να έχει καταφέρει να περάσει εκεί που θέλει, αφού τώρα θα πάει Γ΄ Λυκείου και φυσικά με την προπονήτριά της κυρία Ιωάννα Σιώμου, να δουλέψουν για οτι καλύτερο στο ύψος.